Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu kempinga produktu spec. ir izstrādājuši šo 20 litru mugursomu Ice Compact jūsu dzērieniem un ēdieniem pārgājiena laikā. Ideāla, kad jūtaties brīvi.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Savilkšanas siksnas ļauj to kompakti salocīt, lai uzglabātu.

Ietilpība

Tilpums: 20 litri | Svars: 485 g; izmēri: 29 x 19 x 42 cm.

Ērta lietošana

2 sietveida kabatas sānos | 2 kabatas ar rāvējslēdzēju mantu uzglabāšanai

Pretestība pret berzi

Pret berzi (zeme un mugura) noturīgs materiāls.

Izotermisks

Uztur pārtiku svaigu 7 stundas bez ledus pakas | Standarts: EN 12546-2.

Nēsāšanas komforts

Regul. lences | Mugurpuse no putām | Vidukļa un krūšu siksna | Cilpas īkšķiem

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izotermiska

Mēs esam laboratorijā pārbaudījuši šo aukstuma somu atbilstoši EN 12546-2 standartam, 32 °C apkārtējās vides temperatūrā, bez ledus pakām un pustukšu.Bija nepieciešamas 7 stundas, lai temperatūra no 5°C (pārtikas temperatūra uzreiz no ledusskapja) sasniegtu 15°C.Pievienojot 1,2 kg ledus paku, laiks, kas paiet līdz temperatūra no 5 °C sasniedz 15 °C tādos pašos apstākļos, ir 10 stundas.

Ietilpība

Tilpums: 20 litri.

Ieteicama 2‒4 personām.



Iekšpusē jūs atradīsiet sistēmu pudeļu uzglabāšanai vertikālā stāvoklī transportējot un kabatu ar rāvējslēdzēju augšpusē.

Somas ārpusē atsevišķi no aukstuma nodalījuma atrodama kabata ar rāvējslēdzēju, lai jūsu mantas (maks, atslēgas, karte, kamera utt.) būtu sausumā un novērstu to nonākšanu saskarē ar aukstuma nodalījumā esošo pārtiku.

Somai ārpusē ir arī 2 sieta kabatas.

Izmēri

Aukstuma somas izmēri atlocītā veidā: (garums x platums x augstums)

Ārējie izmēri: 29 x 19 x 42 cm

Iekšējie izmēri: 28 x 18 x 38 cm



Dzesētājs salocīts ir kompaktāks, un tā izmēri ir 29 cm platums, 10 cm dziļums un 40 cm augstums.

Hidroizolācija

Šī mugursoma iekšpusē nav ūdensnecaurlaidīga. Šīs mugursomas apakšdaļā neturas ūdens.

Dažreiz somas iekšpusē var veidoties kondensāts, un dažas ūdens piles var izsūkties cauri šuvēm. Neuztraucieties, tas notiek reti un tas nesabojās jūsu pārtiku.

Lietošanas norādījumi

Lai saglabātu pārtiku vēsumā ilgāk, varat somā likt ledus pakas.

Pakojot somu, ir ieteicams somas apakšā kopā likt tos pārtikas produktus, kuriem ir jāpaliek aukstiem.Visbeidzot, lai palielinātu aukstuma somas termisko veiktspēju, iesakām to atvērt tikai tad, kad tas ir nepieciešams, un ātri aizvērt.

Kā tiek mērīts somas tilpums?

Katras somas ietilpību nosaka, izmantojot standarta metodi: mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Tad mēs šīs bumbiņas izberam konteinerā ar mērskalu, kas dod līdzvērtīgu tilpumu litros.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām pirms uzglabāšanas izmazgāt un izžāvēt savu aukstuma mugursomu.Uzglabāt tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Mugursomā nenēsāt kravas, kas smagākas par 9 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Eiropas standarts EN 12546-2 apliecina mugursomas aukstuma nodalījuma efektivitāti, neizmantojot ledus pakas. Lai iegūtu šo standartu, testi tiek veikti neatkarīgā laboratorijā. Šo testu laikā aukstuma somā tiek iepildīts ūdens ar 5 °C temperatūru un tad aukstuma somu ievieto vidē ar 32 °C temperatūru. Mērķis ir noteikt laiku, kādā ūdens sasniedz 15 °C temperatūru. Šai aukstuma somai noteiktais laiks ir 7 stundas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu vēlmes, Quechua izstrādājumi tiek pārbaudīti lauku apvidū tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties kempinga ceļojumā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.