Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8493284 2562082

Ūdensizturīgs ieliktnis aukstuma somai “Compact fresh”, 25 l

10,00 €
Ar nodokļiem
  • Ūdensizturīgs ieliktnis aukstuma somai “Compact fresh”, 25 l
  • Ūdensizturīgs ieliktnis aukstuma somai “Compact fresh”, 25 l
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kempingu speciālisti ir izveidojuši šo izstrādājumu, lai padarītu ūdens necaurlaidīgu vai nodalītu “Quechua Compact Fresh” 25 l aukstuma somas iekšpusi.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Viegls un kompakts poliestera audums | 120 grami

Ērta lietošana

4 āķīši, kas ir pielāgojami “Compact Fresh” 25 litru aukstuma somai.

Ūdensnecaurlaidīgs

TPU laminēts materiāls un hermetizētas šuves pilnīgai ūdensnecaurlaidībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tilpums un saderība ar aukstuma kasti

Der “Quechua Compact Fresh” 25 l aukstuma somām (kā arī iepriekšējiem 26 l modeļiem).Mēs izstrādājām šo ūdensnecaurlaidīgo ieliktni “Compact Fresh” 25 litru aukstuma somai. Lai nodrošinātu, ka ieliktnis stabili turas, četri somas āķīši atrodas tieši pretim četrām ieliktņa elastīgajām cilpiņām.

Lietošanas norādījumi

Šī ieliktņa hermētiskums nodrošina, ka jūs varat tajā ievietot ledu bez iepakojuma, neuztraucoties, ka ūdens varētu noplūst vai iztecēt no somas. Ieliktnis nodrošina arī aizsardzību pret netīrumiem, tādējādi izvairoties no pārlieku biežas mazgāšanas. Tas ļauj arī izveidot nodalījumus, atdalot dažādus pārtikas produktus, piemēram, augļus, dārzeņus, gaļu u. c.Visbeidzot, to var izmantot arī, lai pēc piknika nogādātu atkritumus mājās.

Hidroizolācija

Šī soma nav pilnībā aizverama, augšējā daļa ir atvērta.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām izvēlēties tīru un sausu vietu. Pirms izstrādājuma novietošanas uzglabāšanai to ieteicams izmazgāt un izžāvēt.

Lietošanas ierobežojumi

Saderīgs ar “Compact Fresh” 25 l un 26 l aukstuma somām.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis izstrādājums ir pārbaudīts un apstiprināts iekšēji, kā arī tas atbilst standartiem attiecībā uz materiāliem un izstrādājumiem, kas paredzēti saskarei ar pārtikas produktiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu vēlmes, Quechua izstrādājumi tiek pārbaudīti lauku apvidū tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties kempinga ceļojumā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.