Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8577308 2973643

Sieviešu atklāto ūdeņu “Glideskin” neoprēna hidrotērps “Ows 500”, 2,5/2 mm

150,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo atklāto ūdeņu peldēšanas hidrotērpu optimālai slīdēšanai un peldspējai, peldot mēreni siltos ūdeņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Aizmugures rāvējslēdzējs un īpaši elastīgs materiāls atvieglo tērpa uzvilkšanu.

Kustības brīvība

2 mm biezs neoprēns piedurkņu daļā – hidrotērps neierobežos jūsu plecu kustības

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošanas ieteikumi:

Lai novērstu kairinājumu ap kaklu un citās berzes vietās, uzklājiet vazelīnu vai ziedi, kuras sastāvā ir 50 % vazelīna un 50 % lanolīna.

Uzvilkšanas ieteikums:

Šī hidrotērpa izgatavošanā izmantotais “Glide Skin” materiāls ir ļoti elastīgs un staipīgs, taču arī trauslāks. Sargieties, lai uzvilkšanas laikā neaizķertu materiālu ar nagiem un nevelciet to pārāk stipri. Ievelciet rokas un kājas pakāpeniski.

Materiāli

Piedurknes: 2 mm “Glide Skin” neoprēns

Krūšu, muguras un kāju daļa: 2,5 mm “Glide Skin” neoprēns

“Flatlock” vīles: nenodrošina ūdensnecaurlaidību

Kādi ir dažādie neoprēna veidi: standarta un “GlideSkin” neoprēns?

Neoprēns ir izgatavots no 3 slāņiem:

- Iekšējais slānis: audums.

- Starpslānis: putu materiāls.

- Ārējais slānis: standarta vai “GlideSkin” audums.



Standarta neoprēns ir pārklāts ar austa auduma ārējo slāni. Šis materiāls ir ļoti izturīgs, taču uzsūc ūdeni un to ir sarežģītāk salabot.

“GlideSkin” neoprēnam ir polimērmateriāla ārējais slānis. Tā priekšrocība ir uzlabota hidrodinamika, kā arī ūdensnecaurlaidība. Tas ir trauslāks, taču vieglāk salabojams, izmantojot neoprēna līmi.

Ar ko sērfošanas hidrotērpi atšķiras no atklāto ūdeņu hidrotērpiem?

Sērfošanas hidrotērpi tiek izgatavoti no standarta neoprēna ar austa auduma ārējo slāni. Šis materiāls ir ļoti izturīgs, taču uzsūc ūdeni. Tas ir piemērots sērfošanai.

Atklāto ūdeņu peldēšanas hidrotērpi tiek daļēji vai pilnībā izgatavoti no “GlideSkin” neoprēna. Šis ūdensnecaurlaidīgais materiāls ir hidrodinamiskāks. Tas ir arī trauslāks. Tādēļ atklāto ūdeņu peldēšanas hidrotērpi ir izstrādāti tikai un vienīgi peldēšanai

Valkājot neoprēna hidrotērpu, es citādāk izjūtu savus muskuļus. Vai tas ir normāli?

Ja šīs ir jūsu pirmās nodarbības atklātos ūdeņos ar hidrotērpu, ir pilnīgi normāli, ja sajūtas muskuļos ir citādākas. Tas ir tāpēc, ka piedurkņu materiāla peldspējas dēļ jums ir jāpielieto “papildu” spēks, lai iegremdētu rokas ūdenī. Šī sajūta mazināsies un pazudīs pēc dažām sesijām.

Kāpēc hidrotērpu ir tik grūti uzvilkt?

Neoprēna hidrotērpa uzvilkšana var šķist kā neiespējamā misija, it īpaši lietotājiem, kuri to velk pirmo reizi. Neoprēna hidrotērpiem ir jābūt cieši pieguļošiem, jo tādējādi tiek novērsta ūdens iekļūšana tērpā. Ja hidrotērps būs pārāk liels, peldētājs tiks vairāk pakļauts aukstumam, kā arī tērps var radīt kairinājumu, jo sesijas laikā veidos kustību.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Pamatmateriāls: ārējais slānis: 100.0% Poliuretāns; Pamatmateriāls: iekšējais slānis: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet atklāto ūdeņu peldēšanas hidrotērpu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi