Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8611367 4188633

Sieviešu neoprēna hidrotērps niršanai ar akvalangu “SCD 500”, 3 mm, pelēks, zils

110,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

3 mm hidrotērps ar pastiprinātu muguras daļu papildu komfortam, nirstot ar niršanas balonu — piemērots vidēji pieredzējušām nirējām, niršanai siltos ūdeņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Elastīgs kopējais neoprēna niršanas hidrotērps ar rāvējslēdzēju aizmugurē.

Siltumizolācija

Pilns 3 mm hidrotērps, līmētas vīles, GBS konstrukcija.

Kustības brīvība

Elastīgs neoprēns un sievietēm pielāgots piegriezums, bezvīļu padušu daļa.

Izturība

Pastiprināta ceļgalu daļa.

Nēsāšanas komforts

Plecu un muguras pastiprinājuma elementi papildu komfortam, nirstot ar balonu.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par siltumizolāciju.

3 mm neoprēna kopējais hidrotērps ar mugurpusē iestrādātu rāvējslēdzēju.Līmētas vīles ar GBS (līmētas, ar neredzamo dūrienu šūtas vīles) konstrukciju.

Pēc tam, kad neliels daudzums ūdens iekļūst hidrotērpā (caur rāvējslēdzēju) un tiek iesprostots starp jūsu ķermeni un hidrotērpu, ūdens nemainīgi saglabā savu siltumu, jo tā apmaiņa nenotiek.

Šis plānais ūdens slānis nodrošina jums siltumu.

Gluda, īpaši apstrādāta piedurkņu, potīšu un kakla izgriezuma apdare maksimālai ūdensnecaurlaidībai.

GBS (līmētas, ar neredzamo dūrienu šūtas vīles) konstrukcija.

Niršanas hidrotērpa GBS konstrukcija (līmētas, ar neredzamo dūrienu šūtas vīles) nozīmē to, ka vīles ir ūdensnecaurlaidīgas:vispirms neoprēns tiek līmēts, pēc tam, maksimālai izturībai, sašūts (šujamā adata netiek izdurta cauri neoprēnam pilnībā, tādējādi novēršot ūdens iekļūšanu caur vīli).

Uzlabots komforts, izmantojot niršanas aprīkojumu.

Šis niršanas hidrotērps ir īpaši izstrādāts uzlabotam komfortam, nirstot ar niršanas balonu un peldspējas kompensatoru.Neoprēna pastiprinājuma elementi ir stratēģiski izvietoti vietās, kas tiek pakļautas kompensatora radītajam spiedienam.Par 5 mm biezāks neoprēns plecu, atslēgas kaulu un jostasvietas daļās nodrošina nepieciešamo amortizāciju.

Karabīnes āķis uz augšstilba piederumu nostiprināšanai.

Kustību brīvība / viegla uzvilkšana.

Kopējais hidrotērps ar atsevišķu kapuci (nav iekļauta).Elastīgs neoprēns padušu daļā un ekstremitāšu paneļi (ļoti mīksts un elastīgs neoprēns), kas padara hidrotērpu piemērotu dažādiem ķermeņa tipiem un uzbūvēm.

Arī hidrotērpa staras un piedurknes ir izgatavotas no elastīga neoprēna atvieglotai tērpa uzvilkšanai.Bezvīļu padušu daļa nodrošina brīvas roku kustības.

Izstrādāts īpaši sievietēm.

Lai nodrošinātu efektivitāti, neoprēna hidrotērpiem jāpieguļ ļoti cieši, tādēļ “Subea” izstrādāja īpaši sievietes ķermenim pielāgotus izmērus.

Šo produktu konstrukciju un prototipu testēšanu veic “sievietes sievietēm”.

Pastiprinājuma elementi samazinātam nodilumam.

Šim hidrotērpam ir drukāti, nodilumizturību uzlabojoši pastiprinājuma elementi ceļgalu daļās.Pastiprinājuma elementi uzdrukāti arī zonās, kas atrodas tiešā saskarē ar peldspējas kompensatoru (pleci un muguras lejasdaļa).

Tie nodrošina arī uzlabotu ķermeņa atbalstu un novērš vestes noslīdēšanu.

Siltuma snieguma klase.

Šī niršanas hidrotērpa nodrošināto termisko aizsardzību un atbilstību spēkā esošā standarta (EN 14225-1:2017) prasībām pārbaudījis neatkarīgais profesionālās niršanas institūts INPP (Marseļa, Francija).

Hidrotērps ir apstiprināts izmantošanai ūdeņos, kuru temperatūra pārsniedz 25 °C.

Kādēļ nepieciešams 3 mm niršanas hidrotērps?

Pat siltos ūdeņos ķermenim ir tendence atdzist (25 reizes ātrāk nekā gaisā).3 mm biezais niršanas hidrotērps palīdzēs aizkavēt šo temperatūras krišanos, ļaujot jums izbaudīt ūdens aktivitātes ilgāk.Turklāt, pilna ķermeņa noseguma niršanas hidrotērps pilnībā pasargās jūs no UV staru iedarbības un zemūdens vides (koraļļu utt.) ietekmes.

Kas ir niršanas hidrotērps?

Šis ir populārākais niršanas hidrotērpa veids nozarē.Tas ir īpaši izstrādāts nevis, lai novērstu ūdens iekļūšanu, bet gan, lai to iesprostotu, sniedzot jūsu ķermenim iespēju to sasildīt, veidojot siltuma starpslāni starp jums un ārpusi.Izgatavots no neoprēna – gumijas polimērs ar ietvertiem gaisa burbulīšiem – šie hidrotērpi ir pieejami biezumā no 0,5 līdz 7 mm.

Pateicoties to elastībai un modularitātei, tie ir lieliski niršanas hidrotērpi.

Ieteikumi hidrotērpa uzvilkšanai?

Ievietojiet pēdu plastikāta maisiņā.Tad ieslidiniet kāju hidrotērpā — pēda pilnībā izslīdēs cauri starai bez aizķeršanās.Lai pielāgotu hidrotērpa piegulumu, palūdziet kādam iepūst gaisu jūsu piedurknē no plaukstas locītavas puses.Ienākošais gaiss piepūtīs neoprēna hidrotērpa iekšpusi, nekavējoties izveidojot atstarpi starp hidrotērpu un jūsu ādu.Tad varat viegli turpināt ar papildu pielāgojumiem.

Ieteikumi niršanas hidrotērpa kopšanai.

1) Pēc katras niršanas sesijas iegremdējiet hidrotērpa ārpusi un iekšpusi tīrā ūdenī;

2) notīriet to ar antibakteriālu šķīdumu;

3) kārtīgi noskalojiet tīrā ūdenī;

4) žāvējiet uz plata pakaramā tumšā, labi vēdināmā vietā.Neaizmirstiet par sauli, jo tā var izbalināt niršanas hidrotērpa tekstilmateriāla daļas.

Rāvējslēdzēja aizdares tīrīšanai var izmantot zobu suku un ieeļļošanai — piemērotu eļļošanas līdzekli, piemēram, silikona smērvielu.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet hidrotērpu, sargājot to no tiešiem saules stariem un siltuma avotiem; izkariet uz plata pakaramā, lai uzturētu hidrotērpa formu un saglabātu neoprēna veiktspēju.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams peldēšanai vai viļņu sporta veidiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājuši un pārbaudījuši mūsu tehniskie partneri Hendajā (Francija), lai apstiprinātu siltumizolāciju.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu tehniskais partneris:“Planet Ocean” (PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs), kas izveidots “Decathlon” ūdenssporta centrā, Hendajā, Francijā.Centrs izmanto “Subea” niršanas aprīkojumu visa gada garumā.Instruktoru komanda dedzīgi iesaistās mūsu “Subea” niršanas piederumu izstrādes procesā:sākot no projekta posma ar komandām (produktu vadītāji, dizaineri un inženieri), beidzot ar izturības pārbaudēm, iesaistot centra nirējus (no iesācējiem līdz instruktoriem visa gada garumā).