Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Treniņtērps “Gym'y” ir lieliski piemērots visu veidu bērnu sporta aktivitātēm un skolai.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Uzkārstā auduma iekšpuse patīkamai saskarei ar ādu.

Mitruma pārvaldība

Sintētisks audums, kas uzsūc un efektīvi novirza sviedrus.

Siltums

Audums, kas sniedz nelielu aizsardzību pret aukstumu.Viegla kopšana.

Elastīgums

Elastīgs audums ērtai uzvilkšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mūsu fotogrāfijas un mūsu modeļi.Informācija par izmēru.

Gaspārs ir 1,44 m garš, un viņam mugurā ir “Gym'y” treniņtērps zilā krāsā (ar tumši zilām biksēm), kas paredzēts bērniem vecumā no 10‒11 gadiem.

Pauls ir 1,44 m garš, un viņam mugurā ir “Gym'y” treniņtērps tumši zilā krāsā, kas ir paredzēts bērniem vecumā no 10‒11 gadiem.

Treniņtērps = jaka ar rāvējslēdzēju un siltinātas bikses. Ideāli piemērots aktivitātēm un lai nebūtu auksti.

Treniņtērps sastāv no biksēm un jakas ar rāvējslēdzēju.Taisna piegriezuma bikšu staras.Bikses ar elastīgu jostas daļu un bez kabatām.Jaka ar rāvējslēdzēja aizdari un vidēji augstu apkakli; bez kabatām.Viegli kopjama, iztur atkārtotu mazgāšanu un žāvēšanu.Treniņtērpa bikses un jaka tiek pārdota kā komplekts, treniņtērpa daļas nav iespējams iegādāties atsevišķi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot vienmēr pārliecināties par produktu atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.Lai apstiprinātu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.

Garantija

2 Gadi