Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8677635 4446602

Sieviešu ūdens aerobikas/ūdens trenažieru baseina sporta krūšturis “Aquabra”

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo baseina sporta krūšturi valkāšanai kopā ar “Lio” kopējo peldkostīmu; piemērots valkāšanai ūdens aerobikas vai ūdens trenažieru nodarbībās.

Vairs nekādu kompromisu attiecībā uz jūsu krūšu izmēru un peldkostīma izmēru.Krūšturis “Aquabra” ir īpaši izstrādāts valkāšanai zem “Lio” kopējā peldkostīma, lai nodrošinātu jūsu krūtīm labu atbalstu.

Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Oderējums: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Valkāšanai nodarbībās 1–2 reizes nedēļā, līdz pat 100 valkāšanas stundām.

Regulējams

Muguras daļā iestrādātā aizdares skava padara šo baseina sporta krūšturi ātri novelkamu.

Atbalsts krūtīm

Iestrādātais krūšturis ar elastīgu lenti sniegs jums nepieciešamo atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Aquabra” koncepcija.

“Aquabra” ir baseina sporta krūšturis, kas ir īpaši izstrādāts valkāšanai zem kopējā peldkostīma. Jūs varat izvēlēties savam krūšu izmēram visatbilstošāko krūštura izmēru, lai nodrošinātu krūtīm labu atbalstu visu nodarbību laikā.

Valkājiet baseina sporta krūšturi zem sava ierastā peldkostīma vai iegādājieties to komplektā ar “Lio” kopējo peldkostīmu, kas ir īpaši izstrādāts valkāšanai kopā ar šo krūšturi.

Kādēļ jums nepieciešams krūšu atbalstu nodrošinošs peldkostīms?

Neatkarīgi no jūsu vecuma un ķermeņa formas, atrodoties ūdenī un esot vertikālā pozīcijā, jūsu krūtis lielākā vai mazākā mērā tiek pakļautas ievērojamiem triecieniem.Nodarbības laikā jūsu krūtis kustas augšup un lejup, un to svars var pieaugt līdz pat piecām reizēm.Peldkostīms ar iestrādātu krūšturi palīdz pasargāt jūsu krūtis no atkārtotiem triecieniem.Mēs piedāvājam trīs līmeņu atbalstu, lai jūs varētu izvēlēties savam nodarbību veidam un intensitātei piemērotāko modeli.

Jūsu nodarbību intensitātei atbilstošs atbalsta līmenis.

Viegls atbalsts:maigām nodarbībām, kas paredz nelielu kustību ūdenī (maiga ūdens aerobika, vingrojumi uz ūdens trenažiera, spēka treniņi, ūdens joga utt.)

Vidējs atbalsts:dinamiskām nodarbībām, kas paredz intensīvas kustības ūdenī (ūdens aerobika, ūdens zumba, ūdens bokss utt.)

Spēcīgs atbalsts:ļoti dinamiskām nodarbībām, kas paredz atkārtotas kustības (ūdens tramplīnlēkšana, ūdens treniņi dažādās disciplīnās utt.)

Pilnīgākām krūtīm iesakām izvēlēties modeli ar pastiprinātu atbalstu.

Kāds krūšturis ir šim peldkostīmam?

Iestrādāts elastīga tīklveida materiāla krūšturis:iestrādātais krūšturis ar bļodiņu vīlēm veido apjomu un stingri ietver jūsu krūtis, novēršot to kustēšanos jūsu nodarbību laikā.Zem krūšu daļas iestrādātā elastīgā lente ar silikona pārklājumu notur krūšturi vietā valkāšanas laikā.

Muguras daļas konstrukcija.

Mugurpusē krustotas lences:krustotā lencīšu konstrukcija novērš to noslīdēšanu un atstāj atvērtu lāpstiņu daļu.Krusteniskais lencīšu izvietojums nodrošina krūtīm papildu atbalstu.

Kādēļ ir vērts nodarboties ar ūdens aerobiku vai ūdens vingrošanu?

Neskatoties uz to, ka ūdenim piemīt lielāka pretestība nekā gaisam, ūdenī ķermenis kļūst vieglāks un visas kustības ir vieglāk izpildāmas – jūsu muskuļi tiek nodarbināti intensīvāk.Jūsu muskuļiem tiek nodrošināts intensīvāks treniņš, jums to pat nemanot.Ūdens aerobikas papildu priekšrocība ir tā, ka tā ir uzskatāma par “zemas intensitātes” aktivitāti.Ko gan jūs vēl gaidāt?Tā nāks par labu gan jūsu ķermenim un sirdij, gan veselībai un garastāvoklim.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Oderējums: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi