Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI / ROZĀ / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo kopējo peldkostīmu visām sievietēm, kas apmeklē dinamiskas ūdens trenažieru vai ūdens aerobikas nodarbības.

Meklējat peldkostīmu, kas nodrošina pastiprinātu krūšu atbalstu valkāšanai ūdens tramplīnlēkšanas nodarbībās?Peldkostīms “Elea” ar mugurpusē krustotām lencēm un formētām bļodiņām sniedz krūtīm atbalstu un piešķir formu.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Balsts: 74.0% Poliamīds, 26.0% Elastolefīns; Oderējums: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds; Bļodiņas oderes polsterējums: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliamīds; Ķīļveida ielaidums: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Izbaudiet ilgāku kalpošanas laiku – 200 stundu noturība pret hlora iedarbību.

Atbalsts krūtīm

Iestrādātas, formētas bļodiņas un mugurpusē krustotas lences sniedz jums atbalsta sajūtu.

Pārklājums

Vidēji augstais izgriezums gurnu daļā padarīs jūsu ķermeni vizuāli pievilcīgāku.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ man vajadzētu valkāt peldkostīmu, kas nodrošina krūšu atbalstu?

Neatkarīgi no jūsu vecuma un ķermeņa formas, atrodoties ūdenī un esot vertikālā pozīcijā, jūsu krūtis lielākā vai mazākā mērā tiek pakļautas ievērojamiem triecieniem.Nodarbības laikā jūsu krūtis kustas augšup un lejup, un to svars var pieaugt līdz pat piecām reizēm.Peldkostīms ar iestrādātu krūšturi palīdz pasargāt jūsu krūtis no atkārtotiem triecieniem.Mēs piedāvājam trīs līmeņu atbalstu, lai jūs varētu izvēlēties savam nodarbību veidam un intensitātei piemērotāko modeli.

Jūsu nodarbību intensitātei atbilstošs atbalsta līmenis.

Viegls atbalsts:maigām nodarbībām, kas paredz nelielu kustību ūdenī (maiga ūdens aerobika, vingrojumi uz ūdens trenažiera, spēka treniņi, ūdens joga utt.)

Vidējs atbalsts:dinamiskām nodarbībām, kas paredz intensīvas kustības ūdenī (ūdens aerobika, ūdens zumba, ūdens bokss utt.)

Spēcīgs atbalsts:ļoti dinamiskām nodarbībām, kas paredz atkārtotas kustības (ūdens tramplīnlēkšana, ūdens treniņi dažādās disciplīnās utt.)

Pilnīgākām krūtīm iesakām izvēlēties modeli ar pastiprinātu atbalstu.

Kāds krūšturis ir šim peldkostīmam?

Perforētas formētas bļodiņas:perforētās formētās bļodiņas nodrošina izcilu atbalstu, jo putu materiāla bļodiņa ietver krūti un novērš tās kustību.Perforācija novērš ūdens uzkrāšanos bļodiņā.

Muguras daļas konstrukcija.

Mugurpusē krustotas lences:krustotā lencīšu konstrukcija novērš to noslīdēšanu un atstāj atvērtu lāpstiņu daļu.Krusteniskais lencīšu izvietojums nodrošina krūtīm papildu atbalstu.

200 stundu noturība pret hlora iedarbību:“Aquaresist” tehnoloģija.

Produktiem ar “Aquaresist” marķējumu tiek garantēta

vairāk kā 200 stundu noturība pret hlora iedarbību.

Kādēļ ir vērts nodarboties ar ūdens aerobiku vai ūdens vingrošanu?

Neskatoties uz to, ka ūdenim piemīt lielāka pretestība nekā gaisam, ūdenī ķermenis kļūst vieglāks un visas kustības ir vieglāk izpildāmas – jūsu muskuļi tiek nodarbināti intensīvāk.Jūsu muskuļiem tiek nodrošināts intensīvāks treniņš, jums to pat nemanot.Ūdens aerobikas papildu priekšrocība ir tā, ka tā ir uzskatāma par “zemas intensitātes” aktivitāti.Ko gan jūs vēl gaidāt?Tā nāks par labu gan jūsu ķermenim un sirdij, gan veselībai un garastāvoklim.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Šis produkts nav ieteicams šļūkšanai no slīdkalniņiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi