Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8799788 4844064

Ūdenī lietojamo putu materiāla hanteļu pāris, zilas, baltas

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina izstrādes komandas ir izstrādājušas šīs ūdenī lietojamās putu materiāla hanteles, lai palielinātu slodzi ūdens aerobikas nodarbību laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Strādājiet ar vairākām muskuļu grupām, izpildot dažādus vingrinājumus.

Muskuļu treniņš

Dažādojiet vingrojumus, lai tonizētu visu ķermeņa augšdaļas muskulatūru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Produkta iepakojums.

Šīs putu materiāla hanteles ir iegādājamas pāros.

Lietošanas ieteikumi

Novietojiet plaukstas uz hanteļu rokturiem un iegremdējiet plecus ūdenī, lai pastiprinātu sajūtas un pilnībā izmantotu ūdens priekšrocības.Mainiet roku novietojumu uz rokturiem, lai veiktu cita veida vingrinājumus.

Izmantojiet ūdens pretestību, lai stiprinātu un tonizētu savu ķermeni

Šīs putu materiāla hanteles palielina jūsu roku virsmas laukumu ūdenī un rada papildu pretestību, kas palīdz nostiprināt jūsu ķermeņa augšdaļas muskulatūru, tostarp jūsu rokas, muguru un plecu daļu.Jūs pamazām nostiprināt savus muskuļus, baudot priekšrocības, ko sniedz atrašanās ūdenī.

Kādēļ ir vērts pievērsties muskuļu tonizēšanai?

Tonizēšanas vingrojumi koriģē jūsu ķermeņa muskulatūras vājās vietas. Spēka treniņu vingrojumi, kas paredz tikai jūsu ķermeņa svara izmantošanu vai nelielu pretestību, attīsta konkrētas muskuļu grupas. Papildus citām sporta aktivitātēm, arī muskuļu tonizēšanas un spēka treniņi ir lieliski vingrojumi jūsu fiziskās sagatavotības uzlabošanai. Pielietojiet tos, lai paātrinātu progresu un uzlabotu savu sniegumu.

Kādēļ ir vērts nodarboties ar ūdens aerobiku vai ūdens vingrošanu?

Neskatoties uz to, ka ūdenim piemīt lielāka pretestība nekā gaisam, ūdenī ķermenis kļūst vieglāks un visas kustības ir vieglāk izpildāmas – jūsu muskuļi tiek nodarbināti intensīvāk. Jūsu muskuļiem tiek nodrošināts intensīvāks treniņš, jums to pat nemanot. Ūdens aerobikas papildu priekšrocība ir tā, ka tā ir uzskatāma par “zemas intensitātes” aktivitāti.

Ko gan jūs vēl gaidāt? Tā nāks par labu gan jūsu ķermenim un sirdij, gan veselībai un garastāvoklim.

Vingrojumu pamata pozīcija un daži vingrojumu piemēri.

Pamatpozīcija:turot taisnu muguru, ieņemiet stabilu stāju nedaudz ieliecoties ceļgalos, un jūs esat gatavs sākt.

1. vingrinājums:trenējiet plecus un rokas.

> Ieņemiet pamatpozīciju.

> Ieliecot rokas elkoņos, novietojiet plaukstas krūšu augstumā un izstiepiet rokas pārmaiņus katrā pusē (virzienā pret baseina grīdu), tad atgrieziet tās sākuma pozīcijā.

2. vingrojums: stipriniet muguru, plecus un rokas.

> Ieņemiet pamatpozīciju, ieliecot rokas elkoņos.Sakrustojiet rokas un izstiepiet tās uz priekšu, vispirms vienu un tad otru.Atkārtojiet.

3. vingrojums:trenējiet plecu zonu un roku muskulatūru, nostipriniet vēdera muskulatūru.

> Ieņemiet pamatpozīciju.

> Ieliecot rokas elkoņos un piespiežot tos pie ribām, novietojiet plaukstas sev priekšā; pārmaiņus izstiepiet abas rokas un sakrustojiet tās no kreisās uz labo pusi, pagriežot krūškurvi uz abām pusēm. Atkārtojiet.

sastāvs

sastāvs

Putuplasts: 100.0% Polietilēns; Rokturītis: 100.0% Polivinilhlorīds; Putu daļa: 100.0% Sausais nitrila butadiēna kaučuks

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi