Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8548796 2763449

Bērnu (7–15 gadi) silti pārgājienu legingi “SH100 Warm”

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina speciālistu komanda izstrādāja šos ērtos un izturīgos legingus bērniem, lai viņi var doties savās gaitās aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdens notek līdz potītēm, aizsargājot pret īsām, vieglām lietusgāzēm.

Kustības brīvība

Audums satur elastānu, izveidota ceļu forma maksimālam komfortam pārgājienā.

Izturība

Pret berzi izturīgi paneļi uz ceļiem un staru apakšdaļā.

Siltums

Uzkārsts audums nodrošina, ka legingi ir silti aukstā laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiālu izturība

Nodiluma un berzes izturības tests: piemēram, mēs veicam laboratorijas testus, lai pārbaudītu, vai plūksnas nesaveļas. Krāsu noturības tests: mēs pārbaudām krāsu noturību, lai pārliecinātos, ka saskarē ar siekalām krāsas neizplūst. Novecošanās tests: atkārtota mazgāšana nedrīkst mainīt auduma sākotnējās īpašības, tostarp tā formu, biezumu vai izskatu.

Tehniskā informācija

Elastīga josta, kuru var regulēt atbilstoši dažādām ķermeņa formām. 1 sānu kabata. Ceļu šuvums nodrošina brīvu un komfortablu kustību. Staru apakšējo paneļu audums ir izturīgs un atgrūž ūdeni, lai novērstu mitruma iekļūšanu iekšpusē.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Balsts: 7.0% Elastāns, 93.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt salocītus tīrā, sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas ir pievilcīgi, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi. Pēc tam tiek veikti praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgus uzlabojumus var veikt tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālos apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jaunās komandas ar pārbaudītājiem atrodas Monblāna pakājē, blakus Izpētes un attīstības laboratorijai, kura nosaka un izvēlās labākās sastāvdaļas.

Videoklipi