Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA
  • ORANŽA
  • HAKI
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šo izturīgo, regulējamo un netrupošo suņu siksnu.Tā ir pieejama trijos izmēros (S, M un L) un dažādās krāsās.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Sprādze ļauj noregulēt siksnu precīzi vajadzīgajā garumā.

Saderība

Var viegli piestiprināt mazu zvaniņu vai birku ar adresi.

Ūdensizturība

Sprādzes, siksnas un karabīnes ir netrupošas.

Bremzēšanas pretestība

Siksna, D veida gredzens un sprādze var izturēt spēcīgus rāvienus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Regulējama suņu siksna:pieejama dažādos izmēros.

S izmēru var regulēt līdz maks. 40 cm garumam.Svars:35 g).M izmēru var regulēt līdz maks. 55 cm garumam.Svars:60 g).L izmēru var regulēt līdz maks. 70 cm garumam (svars:75 g).

Universāla siksna.

Siksna ir ļoti noderīgs rīks suņa apmācībā.Ar to un pavadu varat trenēt savu pavadoni, kā sēdēt, dot balsi, kā arī soli pa solim iemācīt iešanu bez pavadas.Ņemiet vērā, ka siksna ir izgatavota no poliamīda, un sprādzes ir 100% no tērauda.

Kas padara šo siksnu īpašu.

Siksna ir arī identifikācijas marķieris, kas ļauj atpazīt dzīvnieku un, ja nepieciešams, nogādāt atpakaļ īpašniekam.Tādēļ jūs varat piestiprināt mazu zvaniņu:vienkārši noņemiet siksnu no slīdošās sprādzes un uzveriet vajadzīgo piederumu.Viegli uzlikt un noņemt, izmantojot klipšu stiprināšanas sistēmu: šī siksna ir neaizstājams piederums gan medniekam, gan ikdienas lietotājam.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi