Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8615991 4231671

Bērnu legingi “500”, tumši zili

12,00 €
Ar nodokļiem
  • Bērnu legingi “500”, tumši zili
  • Bērnu legingi “500”, tumši zili
Krāsa: ZILA / ROZĀ / SARKANA
  • ZILA / ROZĀ / SARKANA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Jūs jautājāt, mēs radījām:regulējamie legingi. Uzklausot vecākus un novērojot bērnus, regulējami legingi šķita saprātīgs risinājums.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējamā, elastīgā jostas daļa pielāgojas jūsu bērna ķermenim.

Mitruma pārvaldība

Tīkliņauduma zonas efektīvi novada sviedrus.

Elastīgums

Šie elastīgie legingi ļauj jūsu bērnam justies ērti.

Pārklājums

Īpaši izstrādāts stakles augstums, lai jūsu bērna vēders un mugura būtu nosegti.

Palīdz radīt autonomiju

Jautrais, lietderīgais marķējums palīdz bērniem atšķirt priekšpusi no aizmugures.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ izvēlēties legingus ar regulējamu jostas daļu?Vai marķējumu?

Un, ņemot vērā to, ka bērniem ir atšķirīgas formas puncīši, mūsu komanda parūpējās par vienu no vecāku visbiežāk minētajām funkcijām:regulējama jostas daļa.Doma ir nosegt bērnu ķermeni jebkuras aktivitātes laikā.Un tā kā bērniem līdz piecu gadu vecumam var būt grūtības noteikt, kura ir priekšpuse un kura aizmugure, mēs pievienojām jautru marķējumu, lai viņiem izpalīdzētu (un atvieglotu vecāku dzīvi.).

Bērni un ģērbšanās pārbaudījums.

No 2 līdz 3 gadu vecuma bērni sāk apgūt neatkarību un prasmes apģērbties bez vecāku palīdzības.Vai jūsu bērns vēlas darīt pats, bet ne vienmēr sanāk, jo vēl pietrūkst veiklības?Aizvērt jaku, uzvilkt pareizi bikses vai džemperi, tā, lai neiesprūstu galva... Dzīve var būt grūta, kad esi tik mazs.

Palīdzot bērniem apģērbties pašiem.

Mūsu dizaina komanda uzstādīja sev uzdevumu palīdzēt bērniem apģērbties patstāvīgi, no cik vien agra vecuma iespējams.Ar viegli aizvelkamiem rāvējslēdzējiem, platu kakla izgriezumu, lai viņi var apģērbties paši, neiestrēgstot džemperī, vizuālam atzīmēm, lai viņi var pagriezt apģērbu uz pareizo pusi utt.Pateicoties šai nelielajai palīdzībai, jūsu bērns pakāpeniski iemācīsies sevi apģērbt tikpat veikli, kā to dara lielie bērni.

Partnerība ar fizioterapeitu.

Mēs iesaistām mūsu produktu izstrādē arī fizioterapeitu, lai saprastu, kā mūsu apģērbi var palīdzēt bērniem kļūt vēl pastāvīgākiem.“Mūsu izaicinājums ir nepieļaut, ka bērni zaudē drosmi.Jums jāpiedāvā viņiem darbības, kuras viņi spēj izpildīt, lai viņi tās atkārtotu, līdz tās kļūst automātiskas un tādas, ko viņiem ir vienkāršāk paveikt,” skaidro Agate, mūsu kolēģe fizioterapeite.

60 minūtes ikdienas fizikās aktivitātes.

Pasaules Veselības organizācija (WHO) iesaka bērniem veltīt vismaz 180 minūtes fiziskām aktivitātēm katru dienu, lai tie būtu veselīgi.Un vismaz 60 minūtes vajadzētu mēreni līdz enerģiski darboties no 3 gadu vecuma.Regulāras fiziskās aktivitātes no agras bērnības iedarbojas labvēlīgi uz jūsu bērna fizisko un garīgo attīstību.Veselīgu ieradumu veidošana agrīnā vecumā var palīdzēt izvairīties no veselības problēmām vēlāk dzīvē un palielināt pašcieņu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 7.0% Elastāns, 37.0% Lyocell, 56.0% Poliesteris; Balsts: 22.0% Elastāns, 78.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi