Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8757722 4579529

Bērnu bikses “500”, tumši zilas

13,00 €
5,00 €
-61%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / SMILŠKRĀSA / SARKANA
  • ZILA / SMILŠKRĀSA / SARKANA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Jūsu vēlmes ir mūsu likums:iepazīstinām ar mūsu regulējamām biksēm.Vērojot bērnus un uzklausot vecākus, šīs pielāgojamās bikses bija acīmredzams risinājums.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējamā, elastīgā jostas daļa pielāgojas jūsu bērna ķermenim.

Mitruma pārvaldība

Tīkliņauduma zonas efektīvi novirza sviedrus.

Elastīgums

Šīs elastīgās bikses ļauj jūsu bērnam justies ērti.

Pārklājums

Īpaši izstrādāts stakles augstums, lai jūsu bērna vēders un mugura būtu nosegta.

Palīdz radīt autonomiju

Jautrā, noderīgā uzlīme palīdzēs bērniem atšķirt priekšpusi no mugurpuses.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ izvēlēties šortus ar regulējamu jostas daļu? Vai ar uzlīmi?

Un tā kā bērniem ir dažādu formu puncīši, mēs pārliecinājāmies, ka apģērbam ir vecāku visbiežāk pieprasītā īpašība:regulējama jostas daļa.Pamatdoma ir, lai bērnu augums būtu nosegts visu viņu piedzīvojumu laikā.Un tā kā bērniem līdz piecu gadu vecumam var būt grūti atšķirt apģērba priekšpusi no mugurpuses, mēs pievienojām jautru uzlīmi, lai palīdzētu viņiem (un padarītu dzīvi vieglāku vecākiem.).

Bērni un ģērbšanās pārbaudījums.

No 2 līdz 3 gadu vecuma bērni sāk apgūt neatkarību un prasmes apģērbties bez vecāku palīdzības.Vai jūsu bērns vēlas apģērbties pats, taču ne vienmēr tiek galā, jo pietrūkst veiklības?Jakas aizvēršana, bikšu uzvilkšana pareizi, džempera uzvilkšana tā, lai galva neiesprūst... arī mazajiem dzīve var būt grūta.

Palīdzot bērniem apģērbties pašiem.

Mūsu dizaineru komanda pieņēma izaicinājumu – palīdzēt bērniem apģērbties patstāvīgi pēc iespējas agrākā vecumā.Mēs izmantojam viegli aizveramus rāvējslēdzējus, elastīgus audumus, apģērbiem ir plati kakla izgriezumi un tādi piegriezumi, lai bērnu galvas nekur neaizķertos, vizuālas norādes, lai palīdzētu viņiem apģērbties pareizi, un vēl daudz vairāk.Pateicoties šai nelielajai palīdzībai, jūsu bērns pakāpeniski iemācīsies sevi apģērbt tikpat veikli, kā to dara lielie bērni.

Sadarbība ar fizioterapeitu.

Mēs iesaistām mūsu produktu izstrādē arī fizioterapeitu, lai saprastu, kā mūsu apģērbi var palīdzēt bērniem kļūt vēl pastāvīgākiem.“Mūsu izaicinājums ir nepieļaut, ka bērni zaudē drosmi.Jums jāpiedāvā viņiem darbības, kuras viņi spēj izpildīt, lai viņi tās atkārtotu, līdz tās kļūst automātiskas un tādas, ko viņiem ir vienkāršāk paveikt,” skaidro Agate, mūsu kolēģe fizioterapeite.

Fiziskas aktivitātes 60 minūtes katru dienu.

Vai jūs zinājāt? Saskaņā ar PVO ieteikumiem jūsu bērnam ir jābūt fiziski aktīvam vismaz 180 minūtes katru dienu, lai saglabātu veselību.Un no 3 gadu vecuma aktivitātēm ir jābūt mērenām līdz enerģiskām vismaz 60 minūtes.Regulāras fiziskās aktivitātes no agras bērnības iedarbojas labvēlīgi uz jūsu bērna fizisko un garīgo attīstību.Veselīgu ieradumu veidošana bērnībā var palīdzēt izvairīties no veselības problēmām vēlāk dzīvē un uzlabot viņu pārliecību par sevi.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 50.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns, 47.0% Poliesteris; Balsts: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliamīds; Ķiveres aizsargtikls: 96.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi