Filtri 0
Filtri 0
BTWIN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DZELTENA / ZILA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Esam izstrādājuši šos ērtos riteņbraukšanas cimdus bērniem (vecumā no 8 līdz 12 gadiem), kas regulāri brauc ar velosipēdu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums palīdz izvairīties no mitruma, un uzturēt rokas sausas.

Viegli uzvilkt

Šos cimdus ir ļoti viegli uzvilkt un novilkt.

Lietotāja komforts

Putu polsterējums plaukstas daļā, lai mazinātu triecienus un vibrāciju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir elpojošs audums?

Elpojošs audums, piemēram tāds, kas izmantots šajā izstrādājumā, ātrāk izvada sviedrus nekā klasiskie audumi. Tā spēja ātri izžūt un izvadīt ūdeni nozīmē, ka rokas paliek sausas. Lai noteiktu auduma gaisa caurlaidības pakāpi, mēs mērām tā pretestību pret iztvaikošanu (tests tiek veikts saskaņā ar standartu ISO 11092).

Jo mazāka ir tā pretestība, jo vairāk audums ļauj izdalīties ķermeņa radītajam ūdens izgarojumam, un tādēļ tas ir vairāk elpojošs.

Viegli uzvilkt un novilkt

Šiem cimdiem ir līplenta, kas atvieglo to uzvilkšanu. Pateicoties diviem auduma gabaliņiem uz vidējiem pirkstiem, tos ir viegli novilkt (uz vidējiem pirkstiem ir bultiņa, lai jūs tos varētu viegli pamanīt)

Kāpēc valkāt riteņbraukšanas cimdus?

Braucot ar velosipēdu, ir svarīgi vilkt cimdus. Šie cimdi ar putuplasta polsterējumu absorbē reljefa radītās vibrācijas stūrē.Turklāt tie pasargā jūsu rokas no Mātes Dabas (kukaiņiem, augiem, kad braucat pa kalnainu apvidu, utt.). Cimda īkšķis ir izgatavots no mīksta auduma, kas uzsūc sviedrus - lieliski piemērots, lai noslaucītu uzacis.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi