Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8669507 4403263

Bērnu jaka, abpusēja “500”, rozā

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ROZĀ
  • ROZĀ
  • SMILŠKRĀSA / BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Abpusēja jaka ar rāvējslēdzēju ir Jūsu bērna jaunais labākais draugs ceļā uz patstāvīgumu.Viena vienkrāsaina puse un otra rakstaina puse atbilstoši noskaņojumam.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta atvēršana/aizvēršana

Plats rāvējslēdzējs un aizdare sniedz bērniem lielāku neatkarību.

Elastīgums

Elastīgs audums padara šo jaku ar rāvējslēdzēju viegli uzvelkamu un dod kustību brīvību.

Elpojamība

Polikokvilnas audums novada karstumu un mitrumu, lai Jūsu bērns būtu sauss.

Pārklājums

Jakas pagarinātā muguras daļa nosedz Jūsu bērna muguru.

Palīdz radīt autonomiju

To nekādi nevar uzvilkt uz nepareizo pusi. Tas ir vēl viens solis ceļā uz patstāvīgumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc iegādāties abpusēju jaku ar rāvējslēdzēju?

Līdz 5 gadu vecumam bērni nepamana, ka apģērbs ir uzvilkts otrādi.Lai palīdzētu viņiem būt patstāvīgākiem un uzvilkt drēbes pareizi, mūsu dizaina komanda izstrādāja abpusēju jaku ar viegli lietojamu rāvējslēdzēju vēl lielākam patstāvīgumam.Papildu labums vecākiem: tā ir abpusēja! Lieliska jakas īpašība, ja Jūsu mazulis to notraipīs.

Bērni un ģērbšanās pārbaudījums.

No 2 līdz 3 gadu vecuma bērni sāk apgūt neatkarību un prasmes apģērbties bez vecāku palīdzības.Vai Jūsu mazulis vēlas darīt lietas pats, taču viņam tas ne vienmēr izdodas, jo pietrūkst izveicības?Aizvilkt jakas rāvējslēdzēju, pareizi uzvilkt bikses, uzvilkt džemperi tā, lai galva neiesprūst... tas viss mazajiem sagādā grūtības.

Palīdzot bērniem apģērbties pašiem.

Mūsu dizaina komanda uzņēmās izaicinājumu palīdzēt bērniem apģērbties pašiem pēc iespējas agrākā vecumā.Mēs izmantojam viegli aiztaisāmus rāvējslēdzējus, elastīgus audumus, platus kakla izgriezumus un piegulumu, kas neļaus bērniem iestrēgt, vizuālos marķierus, kas palīdzēs pareizi uzvilkt apģērbu, un daudz ko citu! Pateicoties šai nelielajai palīdzībai, Jūsu bērns pamazām sāks ģērbties pats kā liels bērns.

Partnerība ar fizioterapeitu.

Produktu izstrādē iesaistām arī fizioterapeitu, lai saprastu, kā mūsu apģērbi var palīdzēt bērniem kļūt vēl patstāvīgākiem.“Mūsu izaicinājums ir nepieļaut, ka bērni zaudē drosmi.Jums jāpiedāvā viņiem darbības, kuras viņi spēj izpildīt, lai viņi tās atkārtotu, līdz tās kļūst automātiskas un tādas, ko viņi var vienkāršāk paveikt,” skaidro mūsu kolēģe fizioterapeite Agate.

60 minūtes ikdienas fiziskās aktivitātes.

Pasaules Veselības organizācija (PVO) iesaka bērniem veltīt vismaz 180 minūtes fiziskām aktivitātēm katru dienu, lai būtu veselīgi.Un vismaz 60 minūtes vajadzētu mēreni līdz enerģiski darboties no 3 gadu vecuma.Regulāras fiziskās aktivitātes no agras bērnības iedarbojas labvēlīgi uz Jūsu bērna fizisko un garīgo attīstību.Veselīgu ieradumu veidošana agrā vecumā var palīdzēt izvairīties no veselības problēmām vēlāk dzīvē un paaugstināt pašvērtējumu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 78.0% Kokvilna, 7.0% Elastāns, 15.0% Poliesteris; Balsts: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliamīds; Ķiveres aizsargtikls: 96.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi