Filtri 0
Filtri 0
BTWIN

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Bērnu riteņbraukšanas džersijs “500” ar īsām piedurknēm, melns/dzeltens
  • Bērnu riteņbraukšanas džersijs “500” ar īsām piedurknēm, melns/dzeltens
  • Bērnu riteņbraukšanas džersijs “500” ar īsām piedurknēm, melns/dzeltens
Krāsa:
  • MELNA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Esam izstrādājuši šo džersiju jauniešiem, kas vēlas izklaidēties, braucot ar kalnu velosipēdu siltā laikā (2 stundu brauciens)

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Gaisu caurlaidīgs audums un 1/2 rāvējslēdzējs krūšu zonā labai ventilācijai.

Kustības brīvība

Džersijs ar stand. piegriezumu sniedz vajadzīgo brīvības sajūtu, riteņbr. laikā.

Kabatas

3 kabatas, tostarp 1 ar rāvējsl., ļauj braukt ar velosipēdu, visam esot pa rokai

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Elpojošs audums.

Elpojoši audumi, piemēram, šajā produktā izmantotie, ātrāk izvada sviedrus nekā klasiskie audumi.To spēja ātri izžūt un izvadīt ūdens tvaikus nozīmē, ka jūsu ķermenis paliek sauss. Lai noteiktu auduma gaisa caurlaidības pakāpi, mēs mērām tā pretestību pret iztvaikošanu (tests tiek veikts saskaņā ar standartu ISO 11092).

Jo zemāka ir auduma pretestība, jo vairāk tas ļauj iztvaikot ķermeņa radītā mitruma tvaikiem, un līdz ar to audums ir elpojošāks.

Atbilstošs izskats.



Lai brauktu ar pareizo ekipējumu, papildiniet savu velosipēdista apģērbu ar atbilstošu ķiveri, biksēm vai šortiem un cimdu pāri, pateicoties mazajam dzeltenajam apmales elementam.

Kopšanas ieteikumi

Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C temperatūrā vai sintētikas režīmā. Mazgāt no iekšpuses uz āru. Neizmantojiet audumu mīkstinātāju. Žāvēt uz auklas siltā, labi vēdināmā vietā. Nežāvēt veļas žāvētavā. Nedrīkst veikt ķīmisko tīrīšanu. Nežāvēt uz sildierīcēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi