Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / SMILŠKRĀSA
  • ROZĀ / BORDO
Nav pieejams tiešsaistē
Ērtas un mīkstas, siltas un izturīgas, kas labi turas pie potītēm un viduklī, tā ir labu džoginga bikšu recepte.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Izcili mīksts, flīsam līdzīgs audums, lai jūsu mazais justos ērti.

Siltums

Mīkstas džoginga bikses jūsu bērna siltumam.

Elastīgums

Elastīgs audums, kas sniedz jūsu bērnam kustību brīvību.

Stabilitāte

Elastīgā jostas daļa saglabā bērna muguru nosegtu.

Pārklājums

Īpaši izstrādāts stakles augstums, lai jūsu bērna vēders un mugura būtu nosegti.

Palīdz radīt autonomiju

Džoginga bikses, viegli uzvelkamas bērniem pašiem, kā arī vecākiem, kas palīdz.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Produktu testēšana.

Produktu izstrādes procesā mēs izvēlamies audumus un krāsas, kas nav kaitīgi bērniem, kā arī detaļas (pogas, savelkamās auklas, akmentiņus utt.), ko bērni nevar norīt.Mēs pārliecināmies, lai mūsu audumi, nonākot jūsu bērna mutē, nebūtu toksiski.Ievērojot šos standartus, mēs paturam prātā arī jūsu bērna drošību ikvienā mūsu produktu izstrādes aspektā.Šīm sīkajām detaļām ir milzīga nozīme.

Bērna attīstība.

Produktu izstrādē iesaistām arī fizioterapeitu, lai saprastu, kā mūsu apģērbi var palīdzēt bērniem kļūt vēl patstāvīgākiem.“Mūsu izaicinājums ir nepieļaut, ka bērni zaudē drosmi.Jums jāpiedāvā viņiem darbības, kuras viņi spēj izpildīt, lai viņi tās atkārtotu, līdz tās kļūst automātiskas un tādas, ko viņi var vienkāršāk paveikt,” skaidro mūsu kolēģe fizioterapeite Agate.

Palīdzot bērniem sasniegt mērķi apģērbties pašiem.

Kā mēs varam viņiem palīdzēt?Ar viegli aizvelkamiem rāvējslēdzējiem, platu kakla izgriezumu, lai viņi var apģērbties paši, neiestrēgstot džemperī, vizuālam atzīmēm, lai viņi var pagriezt apģērbu uz pareizo pusi un citiem elementiem.Pateicoties šai nelielajai palīdzībai, jūsu bērns pakāpeniski iemācīsies sevi apģērbt tikpat veikli, kā to dara lielie bērni.

Mazuļu vingrošana.

Gan sports, gan rotaļa, gan arī jūsu bērna iespēja iepazīt pasauli.

Bērnu vingrošanas nodarbības ir pirmais solis ceļā uz čempiona titulu.Tā nodrošina jūsu bērna psihomotoro attīstību, vienlaikus sniedzot viņam maksimāli daudz prieka.

Bērni vecumā no 1 līdz 6 gadiem var piedalīties šķēršļu joslu pārvarēšanā. Šīs joslas tiek veidotas, izmantojot bērniem piemērotus vingrošanas rīkus.

Mazuļu vingrošanas priekšrocības.

Vai jūsu bērns apmeklē mazuļu vingrošanas nodarbības?Vai zinājāt, ka šis aizraujošās nodarbības palīdz bērniem attīstīt viņu motoriskās prasmes?Veicot dažādas aktivitātes un atklājot jaunas izjūtas, jūsu bērns iemācīsies noturēt līdzsvaru, attīstīs motoriskās prasmes un koordināciju, kā arī apgūs citas sava ķermeņa iespējas.Tas ir lielisks veids, kā palīdzēt viņiem iegūt pārliecību par sevi.

Kādu apģērbu izvēlēties, dodoties uz bērnu vingrošanu?

Lai justos ērti, Jūsu bērns var paļauties uz “Domyos” produktiem:T krekli, džoginga bikses, legingi un sporta krekli ar rāvējslēdzēju. Mūsu mērķis ir nodrošināt bērniem komfortu, novēršot nepieciešamību nemitīgi savilkt bikses uz augšu vai T kreklu uz leju.Tehniskie parametri atšķiras atkarībā no Jūsu bērna sagatavotības līmeņa.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim apģērbam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot vienmēr pārliecināties par produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi