Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / MELNA
  • ZILA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis gudri un atbildīgi izstrādātais treniņtērps “120” ir silts un ērts, tam ir standarta piegriezums, kā arī bikses, kas turas vietā ap potītēm un viduklī.

PRIEKŠROCĪBAS

Siltums

Flīsa jaka un bikses, kas saglabā ķermeņa siltumu.

Elastīgums

Elastīgs audums, kas sniedz Jūsu bērnam kustību brīvību.

Palīdz radīt autonomiju

Treniņtērps, viegli uzvelkams bērniem pašiem, kā arī vecākiem, kas palīdz.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir minimāls pārpalikums?

Mērķis ir samazināt tekstila pārpalikumus produktu ražošanā, sākot ar dizaina posmu.Produkti ir izstrādāti un izgatavoti, izmantojot piegrieztnes veidni, ne tikai no zīmējuma.

Tas nozīmē, ka paraugu veidošana ir svarīga dizaina procesa daļa.Mēs pārliecināmies, ka produkta dažādie gabali pilnīgi sader kopā kā puzle uz piegrieztnes veidnes, lai maksimāli samazinātu pārpalikumu.

Kāpēc pieņemt minimālu pārpalikumu dizaina pieeju?

15% līdz 20% tekstila, ko izmanto apģērbam, galu galā kļūst par atgriezumiem.Auduma pārpalikumi nozīmē izšķērdētus dabas resursus.Ir ļoti svarīgi risināt problēmu no paša sākuma, maksimāli izmantojot tekstilizstrādājumus, samazinot atkritumus un ražošanas procesā veidojot pēc iespējas mazāk auduma pārpalikumu.Šim produktam esam samazinājuši pārpalikumus no 18% līdz 9%.

Produktu testēšana.

Produktu izstrādes procesā mēs izvēlamies audumus un krāsas, kas nav kaitīgi bērniem, kā arī detaļas (pogas utt.), ko bērni nevar norīt.Mēs pārliecināmies, lai mūsu audumi, nonākot Jūsu bērna mutē, nebūtu toksiski.Ievērojot šos standartus, mēs paturam prātā arī Jūsu bērna drošību ikvienā mūsu produktu izstrādes aspektā.Šīm sīkajām detaļām ir milzīga nozīme.

Bērna attīstība.

Produktu izstrādē iesaistām arī fizioterapeitu, lai saprastu, kā mūsu apģērbi var palīdzēt bērniem kļūt vēl patstāvīgākiem.“Mūsu izaicinājums ir nepieļaut, ka bērni zaudē drosmi.Jums jāpiedāvā viņiem darbības, kuras viņi spēj izpildīt, lai viņi tās atkārtotu, līdz tās kļūst automātiskas un tādas, ko viņi var vienkāršāk paveikt,” skaidro mūsu kolēģe fizioterapeite Agate.

Palīdzot bērniem sasniegt mērķi apģērbties pašiem.

Kā mēs varam viņiem palīdzēt?Ar viegli aizvelkamiem rāvējslēdzējiem, platu kakla izgriezumu, lai viņi var apģērbties paši, neiestrēgstot džemperī, vizuāliem marķējumiem, lai viņi var uzvilkt apģērbu uz pareizo pusi, un citiem elementiem.

Sākot nodarboties ar sportu.

Gan sports, gan rotaļa, gan arī Jūsu bērna iespēja iepazīt pasauli.

Bērnu sports ir sākums topošajiem čempioniem. Tas atbalsta Jūsu bērna psihomotorisko attīstību, savukārt viņš maksimāli izklaidējas.Bērni vecumā no 1 līdz 6 gadiem var piedalīties šķēršļu pārvarēšanas joslās, kas veidotas no viņiem piemērotām ierīcēm.

Ko vilkt, sākot nodarboties ar sportu?

Lai justos ērti, Jūsu bērns var paļauties uz “Domyos” produktiem:T krekls, džoginga bikses, legingi vai sporta krekls ar rāvējslēdzēju.Mūsu mērķis ir nodrošināt bērniem komfortu, novēršot nepieciešamību nemitīgi savilkt bikses uz augšu vai T kreklu uz leju.Tehniskie parametri atšķiras atkarībā no Jūsu bērna sagatavotības līmeņa.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai noteiktu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim apģērbam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot pārliecināties, ka vienmēr tiek ievēroti mūsu kvalitātes standarti.

Garantija

2 Gadi