Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • ZILA / SMILŠKRĀSA / OKERA
  • ROZĀ / SMILŠKRĀSA / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Ja mēs jums teiktu, ka ir tāds T krekls, kas taupīs jūsu laiku, ģērbjot bērnu?Tas ir mīksts un viegli uzvelkams.

PRIEKŠROCĪBAS

Pārklājums

Krekls ir garāks mugurpusē, tāpēc jūsu bērna mugura būs nosegta.

Elastīgums

Audums, kas atvieglo krekla pārvilkšanu pār bērna galvu.

Palīdz radīt autonomiju

Platais kakla izgriezums un elastīgais audums ļauj to viegli uzvilkt.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bērnu vingrošana.

Gan sports, gan rotaļa, gan arī jūsu bērna iespēja iepazīt pasauli.

Mazuļu vingrošanas nodarbības ir pirmais solis ceļā uz čempiona titulu.Tā nodrošina jūsu bērna psihomotoro attīstību, vienlaikus sniedzot viņam maksimāli daudz prieka.

Bērni vecumā no 1 līdz 6 gadiem var piedalīties šķēršļu joslu pārvarēšanā. Šīs joslas tiek veidotas, izmantojot bērniem piemērotus vingrošanas rīkus.

Bērnu vingrošanas priekšrocības.

Vai jūsu bērns apmeklē bērnu vingrošanas nodarbības?Vai zinājāt, ka šis aizraujošās nodarbības palīdz bērniem attīstīt viņu motorās prasmes?Veicot dažādas aktivitātes un atklājot jaunas izjūtas, jūsu mazais vingrotājs iemācīsies noturēt līdzsvaru, attīstīs motorās prasmes un koordināciju, kā arī apgūs citas sava ķermeņa iespējas.Tas ir lielisks veids, lai palīdzētu viņiem iegūt pārliecību par sevi.

Kādu apģērbu izvēlēties, dodoties uz bērnu vingrošanu?

Lai justos ērti, jūsu bērns var paļauties uz “Domyos” produktiem:T krekli, bikses, legingi un pat mazuļu vingrošanas jaka.Mūsu mērķis ir nodrošināt bērniem komfortu, novēršot nepieciešamību nemitīgi savilkt bikses uz augšu vai T kreklu uz leju.Tehniskie parametri atšķiras atkarībā no jūsu bērna sagatavotības līmeņa.

Produktu testēšana.

Produktu izstrādes procesā mēs izvēlamies audumus un krāsas, kas nav kaitīgi bērniem, kā arī detaļas (pogas, savelkamās auklas, akmentiņus utt.), ko bērni nevar norīt.Mēs pārliecināmies, lai mūsu audumi, nonākot jūsu bērna mutē, nebūtu toksiski.Ievērojot šos standartus, mēs paturam prātā arī jūsu bērna drošību ikvienā mūsu produktu izstrādes aspektā.Šīm sīkajām detaļām ir milzīga nozīme.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim apģērbam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot vienmēr pārliecināties par produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi