Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8749646 4630684

Bērnu kokvilnas T krekls, ar apdruku

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SMILŠKRĀSA
  • SMILŠKRĀSA
  • BALTA
  • ZILA
  • ROZĀ
  • BALTA
  • ZAĻA / BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Kā būtu, ja mēs jums pateiktu, ka ir pieejams tāds T krekls, kas ļaus jums ietaupīt laiku, ko pavadāt, apģērbjot bērnu?Tas ir mīksts un viegli uzvelkams.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Izcili mīksts, flīsam līdzīgs audums, lai jūsu mazais justos ērti

Pārklājums

Mugurpusē pagarinātais piegriezums uztur jūsu bērna muguru nosegtu.

Elastīgums

Audums, kas atvieglo krekla pārvilkšanu pār bērna galvu

Palīdz radīt autonomiju

Platais kakla izgriezums un elastīgais audums padara šo kreklu viegli uzvelkamu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mazuļu vingrošana

Gan sports, gan rotaļa, gan arī jūsu bērna iespēja iepazīt pasauli.

Mazuļu vingrošana ir lielisks sākums topošajiem čempioniem. Tā veicina jūsu bērna psihomotoro attīstību, vienlaikus ļaujot viņam lieliski pavadīt laiku. Bērni vecumā no 1 līdz 6 gadiem var piedalīties no viņiem atbilstošiem palīglīdzekļiem sagatavotu šķēršļu pārvarēšanā.

Mazuļu vingrošanas priekšrocības

Vai jūsu bērns piedalās mazuļu vingrošanas nodarbībās? Vai zinājāt, ka šis aizraujošais sports palīdz bērniem attīstīt viņu motorās prasmes? Veicot dažādas aktivitātes un atklājot jaunas izjūtas, jūsu mazais vingrotājs iemācīsies noturēt līdzsvaru, attīstīt savas motorās prasmes un koordināciju, kā arī apgūt pārējās lietas, kuras viņš ir spējīgs izdarīt. Tas ir lielisks veids, kā palīdzēt bērniem iegūt pārliecību par sevi.

Kādu apģērbu izvēlēties, dodoties uz bērnu vingrošanu?

Lai justos ērti, jūsu bērns var paļauties uz “Domyos” produktiem: T krekli, bikses, legingi un pat jaka. Mūsu mērķis ir nodrošināt bērniem komfortu, novēršot nepieciešamību nemitīgi savilkt bikses uz augšu vai T kreklu uz leju. Funkcionālie parametri atšķiras atkarībā no jūsu bērna sagatavotības līmeņa.

Produktu testēšana

Produktu izstrādes procesā mēs izvēlamies audumus un krāsas, kas nav kaitīgi bērniem, kā arī detaļas (pogas, savelkamās auklas, akmentiņus utt.), ko bērni nevar norīt. Mēs pārliecināmies, lai mūsu audumi, nonākot jūsu bērna mutē, nebūtu toksiski. Ievērojot šos standartus, mēs paturam prātā arī jūsu bērna drošību ikvienā mūsu produktu izstrādes aspektā. Šīm sīkajām detaļām ir milzīga nozīme.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Kokvilna; Ripsa audums: 97.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai apstiprinātu produkta spēju saglabāt formu un krāsu, tam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi