Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8516302 2600639

Bērnu vingrošanas šorti “100”, tumši zili

5,00 €
Ar nodokļiem
  • Bērnu vingrošanas šorti “100”, tumši zili
  • Bērnu vingrošanas šorti “100”, tumši zili
  • Bērnu vingrošanas šorti “100”, tumši zili
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu bērnu vingrošanai paredzēto produktu dizaineri radīja šos apavus, lai veicinātu jūsu bērna psihomotoro prasmju attīstību.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Tīra kokvilna maksimālam komfortam.

Elastīgums

Drapētie šorti “100” nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

Stabilitāte

Elastīgā piejosta nodrošina labu atbalstu un padara šortus viegli uzvelkamus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pamatapģērbs.

Vairāk par visu topošajiem vingrotājiem ir jājūtas ērti.To lieliski nodrošina T krekls un šorti, bikses vai legingi, kā arī jaka, kuru var novilkt.Šorti “100” no tīras kokvilnas ir absolūti nepieciešami bērnu vingrošanā, lai attīstītu motorās prasmes un gūtu prieku.

Elastīgums.

Tā kā mazi bērni no sirds nododas vingrošanai, viņiem ir nepieciešama pilnīga kustību brīvība.Lai vienlaikus gūtu prieku un attīstītu motorās prasmes, viņiem ir nepieciešams ērts apģērbs.Šorti “100” ir elastīgi, lai nodrošinātu jūsu bērnam pilnīgu kustību brīvību, kamēr viņš mācās izmantot motorās prasmes, lai gūtu prieku.

Mīkstums.

Kokvilnas šorti “100” ir mīksti un ērti.Bērni var nodoties aktivitātēm, kas tiem sagādā prieku, neuztraucoties par savu apģērbu.Šorti “100” ir bērnu vingrošanai nepieciešams pamatapģērbs.

Ko vilkt mugurā, dodoties uz mazuļu vingrošanu?

Jūsu bērns var paļauties uz “Domyos” produktiem, ja vēlas justies ērti.Mērķis ir nodrošināt bērniem komfortablu sajūtu, lai viņiem nebūtu visu laiku jāsavelk uz augšu šorti.Šorti “100” ir ideāli.Kopā ar labu sporta apavu pāri jūsu bērns būs gatavs jebkam.

Vai jūs zināt, kas ir mazuļu vingrošana?

Šis aizraujošais sports ir paredzēts bērniem vecumā no viena līdz sešiem gadiem, tajā tiek radītas šķēršļu joslas, izmantojot dažāda veida aprīkojumu:tuneļus, līdzsvara stieņus, mīkstus paklājus, batutu u. c. Bērni var rāpot, lēkt, mācīties noturēt līdzsvaru un uzlabot savas motorās prasmes.Šo aizraujošo sporta veidu var īstenot sporta klubā vai mājās, gan telpās, gan ārpus tām.

Mazuļu vingrošanas sniegtie ieguvumi.

Vai jūsu bērns piedalās mazuļu vingrošanas nodarbībās?Vai jūs zinājāt, ka šis aizraujošais sports palīdz bērniem attīstīt viņu motorās prasmes?Veicot dažādas aktivitātes un atklājot jaunas izjūtas, jūsu mazais vingrotājs iemācīsies noturēt līdzsvaru, attīstīt savas motorās prasmes un koordināciju, kā arī pārējās lietas, kuras viņš ir spējīgs izdarīt.Tas ir lielisks veids, lai palīdzētu viņiem iegūt pārliecību par sevi.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim apģērbam ir testēta noturība pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos, ka tas saglabā savu formu un krāsu.Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi