Filtri 0
Filtri 0
STAREVER

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu entuziastiskā dizaineru komanda radīja šīs garās getras visu līmeņu dejotājām, kuras vēlas, lai kāju muskuļi un locītavas būtu siltumā.

Vēlaties rūpīgi iesildīties pirms dejošanas?Garās getras ļauj iesildīt ikrus un augšstilbus.Pēdas cilpa nodrošina īpašu komfortu.

Pamatmateriāls: 76.0% Akrils, 2.0% Elastāns, 22.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Siltums

Materiāls palīdz iesildīt pēdas muskuļus un muskuļus ap potīti.

Elastīgums

Elastīgs valnītis un pēdas cilpa, lai ideāli derētu ap kāju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc ir vērts izmantot getras?

Iesildīšanās ir būtiska visiem dejotājiem.Ir ieteicams vilkt getras pirms deju nodarbības un pēc tās, lai muskuļi un locītavas būtu siltumā.Garās getras ir ideālas, lai rūpīgu iesildītu visus kāju muskuļus!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir izturējis mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai garantētu, ka tas nezaudēs savu formu un krāsu.Šīs pārbaudes regulāri veic ārēja laboratorija, lai apstiprinātu, ka mūsu kvalitātes prasības tiek ievērotas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Inese, mūsu testēšanas daļas inženiere, testējot mūsu produktus, ir strādājusi gan ar profesionāliem dejotājiem, gan amatieriem.Dejotāji izmantoja mūsu produktus nodarbību laikā un pēc tam pastāstīja mums, ko viņi par tiem domā - gan labo, gan ne tik labo.Mēs saglabājām to, kas jau darbojās atbilstoši, un uzlabojām to, kas nedarbojās, lai produkts labāk atbilstu dejotāju vajadzībām.Karolīna, mūsu produktu menedžere, izstrādā visu jauno modeļu fitingus visiem izmēriem, lai atrastu pareizo.