Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Kardiotreniņi ir mūsu aizraušanās, tāpēc mēs izstrādājām šo produktu augstas intensitātes kardiotreniņiem.

Šis sporta krūšturis nodrošina spēcīgu atbalstu. Ar rāvējslēdzēju priekšpusē, viegli uzvilkt.Piemērots visa veida aktivitātēm, arī intensīvām.Papildu komfortam:regulējamas lences, putu pildījums.

Pamatmateriāls: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliesteris; Oderējums: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds; Aizsargpolsteris: 100.0% Poliesteris; Elastīgā josta: 72.0% Poliamīds, 10.5% Poliesteris, 17.5% Elastodiene

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošs, ātri žūstošs materiāls, kas novada sviedrus.

Regulējams

Aizdare priekšpusē.Regulējamas lences, lai derētu ideāli.

Atbalsts krūtīm

Stiprs atbalsts:mazina krūšu kustību par 45%* augstas intensitātes sporta laikā.

Formas veidošana

Putu pildījums piešķir krūšturim formu, lai jūs izskatītos lieliski.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc sporta krūšturis “900” ar rāvējslēdzēju ir ideāli piemērots intensīvām nodarbībām?

Sporta krūšturis “900” ar rāvējslēdzēju nodrošina augsta līmeņa atbalstu*, ir piemērots augstas intensitātes sporta aktivitātēm (stepa aerobikai, lēkšanai uz batuta, skriešanai uz skrejceliņa u.c.).

To ir viegli uzvilkt, pateicoties rāvējslēdzējam priekšpusē un regulējamām lencēm, nodrošina lielisku atbalstu, bez stīpiņām, ar plānu putu pildījumu.Mugurpusē ir ventilējošs audums labākai mitruma novadīšanai.

*Intensīvu nodarbību laikā mazina triecienus par 45 %, salīdzinot ar parastu krūšturi.

Absolūti nepieciešams sportojot:

Trenējoties krūtis tiek pakļautas intensīvākai kustībai un triecieniem, nekā veicot ikdienas aktivitātes.Tās ir pakļautas kustībām un vibrācijai, kas rada piecas reizes lielāku spēku nekā to aktuālais svars.Sporta krūšturis nodrošina gan fizisko aktivitāšu laikā nepieciešamo atbalstu, gan ērtumu.

Aizsargā krūtis:

Neatkarīgi no jūsu krūšu izmēra vai vecuma, krūtis ļoti cieš no triecieniem treniņa laikā.Šo smalko orgānu teju vienīgais balsts ir āda, tāpēc tām ir nepieciešams īpašs atbalsts.Ja jūs velkat parastu krūšturi, kas nenodrošina nepieciešamo atbalstu, var rasties sāpes un ar laiku arī vājināties krūšu elastība.Sporta krūšturis aizsargā jūsu krūtis no triecieniem, tas ir tikpat nozīmīgs kā pārējais sporta apģērbs un apavi.

Trīs atbalsta līmeņi atkarībā no sporta veida:

- zems atbalsta līmenis ir piemērots aktivitātēm, kurās krūšu kustība nav izteikta (joga, stiepšanās, spēka treniņš u.tml.);- vidējs atbalsta līmenis ir piemērots vidēji stiprai kustībai, kas neatkārtojas (dejošana, kardiotreniņi u.tml.);- augsts atbalsta līmenis ir piemērots aktivitātēm, kurās tiek veiktas intensīvas kustības (stepa aerobika, skriešana, lēkšana uz batuta u.tml.).

Pareizā izmēra izvēle.

Pareizais izmērs nodrošina labu atbalstu un ērtumu.

Lai noteiktu pareizo krūštura izmēru, izmēriet krūšu apkārtmēru:

* mēriet apkārtmēru, nevelkot krūšturi;

* izmantojiet spoguli;* novietojiet mērlenti horizontāli muguras augšdaļā zem lāpstiņām;

* aplieciet mērlenti sev apkārt, novietojot to krūšu visaugstākajā punktā,nomēriet. Centieties nepievilkt mērlenti par ciešu.

Pēc tam sameklējiet savu mērījumu izmēru tabulā.

Kā tiek izstrādāti “Domyos” krūšturi?

Mūsu modeļi ir izstrādāti, lai paaugstinātu komfortu un novērstu veselības problēmas:* netiek izmantotas stīpiņas (pastāv traumu risks un limfmezglu saspiešanas risks);

* ir minimizētas šuves krūtsgala tuvumā (lai novērstu berzi);

* tiek izmantoti komponenti, kas novada sviedrus uz auduma virspusi (paaugstina komforta līmeni un ievērojami samazina berzes risku).

Kā tiek testēti “Domyos” krūšturi?

Visi mūsu produkti ir apstiprināti mūsu laboratorijās Francijā, veicot krūšu atbalsta līmeņa testu (tiek mērīta krūšu kustības paātrinājuma samazināšanās sporta aktivitāšu laikā).

Tie tiek novērtēti un iedalīti kategorijās:

1:zems atbalsta līmenis;

3:vidējs atbalsta līmenis;

5:augsts atbalsta līmenis.

* Mūsu sporta krūšturi garantē krūšu kustību paātrinājuma samazināšanos, salīdzinot ar parastu krūšturi,sākot no 10 % (1. līmenis) līdz 50 % (5. līmenis).

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams.Visiem mūsu audumiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi, lai garantētu, ka tiek nodrošināts jūsu komforts un drošība.Mēs veicam testus attiecībā uz krāsas noturību, izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novadīšanu u.c.Mēs tos saucam par mūsu “moku testiem”.Un pēc tam?Vai tas ir viss?Ne gluži.Pēc tam sporta entuziasti testē mūsu apģērbu.Mēs analizējam viņu atsauksmes un, ja nepieciešams, pilnveidojam produktu.Tikai tad sporta apģērbs ir gatavs lietošanai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir izturējis mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai garantētu, ka tas nezaudēs savu formu un krāsu.Šīs pārbaudes regulāri veic neatkarīga laboratorija, lai apstiprinātu, ka mūsu kvalitātes standarti tiek ievēroti.

Garantija

2 Gadi