Filtri 0
Filtri 0
STAREVER Kods. 8357254 2030287

Sieviešu dejošanas bezšuvju legingi, melni

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu deju komanda izstrādāja šos legingus visu līmeņu laikmetīgās un modernās džeza dejas dejotājām, kuras vēlas, lai viņu kustības būtu skaidri redzamas.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Buzšuvju modelis, kas neberž.

Mitruma pārvaldība

Viegls, elpojošs, ātri žūstošs materiāls papildu komfortam.

Elastīgums

Sastāvā ir elastāns, tāpēc šie legingi neierobežo kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc šie legingi ir absolūta nepieciešamība?

Ikvienai no mums patīk, ja garderobē ir apģērbs, kas nenoveco un kuru mēs varam uzvilkt jebkurā laikā!Šie bezšuvju legingi ir ideāli piemēroti laikmetīgās un modernās džeza dejas nodarbībām.Tie izskatīsies lieliski kopā ar jebkuru no jūsu krekliņiem, gan krāsainajiem, gan tumšajiem, lai jūs varētu dažādot izskatu.Legingi cieši ieskauj jūsu ķermeni un izceļ auguma aprises, kā arī parāda jūsu kāju zīmētās līnijas.Sievišķīga deja!

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 7.0% Elastāns, 93.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi