Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ / BALTA
  • ZILA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Sporta apavi ir izstrādāti, lai aizrautu Jūsu bērnus un mācītu viņiem patstāvību.Labais/kreisais marķējums uz zolēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Neslīdoša ārzole.

Nesmērējoša zole

Nesmērējošas baltas zoles neatstāj švīkas uz grīdas.

Ūdeni atgrūdošs

Audums iztur vieglu lietu.

Palīdz atīstīt autonomiju

Viegli uzvilkt, pateicoties plašajam atvērumam."Mākoņu" marķējums labajai/kreisajai kājai.

Ciena motorisko prasmju attīstību

Elastīgums (mīksta ārzole) un atbalsts (stīvināts papēdis).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sporta apavi izstrādāti mazu bērnu pēdām.

Mēs rūpīgi izvēlējāmies materiālus šiem sporta apaviem, jo gribējām maksimālu elastīgumu un vieglumu. Šādi Jūsu bērna pēda var augt neierobežota un viņi var justies gandrīz kā bez apaviem.Šie sporta apavi aizsargā Jūsu bērnu un ļauj brīvi un dabiski kustēties visu dienu.

Palīdz veicināt neatkarību.

Sporta apavu atvērumi ir plaši, lai bērni paši un arī vecāki, kas palīdz, varētu viegli tos uzvilkt un novilkt.Esam pievienojuši “mākoņu puzli” uz starpzoles un labās/kreisās kājas marķējumus uz ārzolēm, jo vēlamies, lai Jūsu bērns jūtas neatkarīgs, un palīdzēt viņam pareizi uzvilkt savus apavus.Šie sporta apavi ir labākā izvēle vecākiem, lai veicinātu bērna attīstību izklaidējošā veidā.

Kurš apavs kurā kājā jāvelk?Tas ir lielais jautājums.

Ap 5 līdz 6 gadu vecumā bērni sāk mācīties atpazīt labo un kreiso kāju un sapratīs, kā pielietot šos ķermeņa konceptus.Mēs gribējām arī pievienot nelielas norādes uz starpzolēm un ārzolēm, lai palīdzētu bērniem uzvilkt apavus pareizajās kājās."Mākoņu puzle" uz starpzolēm.Divas mazas pēdiņas uz ārzolēm, kas sveicina viena otru.

Kurus sporta apavus izvēlēties savam bērnam?

No 3 līdz 6 gadiem (izmēri no 4 līdz 7):kad sāc mācīties staigāt.Pēdas ir plakanas, apaļīgas un pilnīgas:mūsu “I Learn” apavi ir īpaši elastīgi un nodrošina bērna dabisko attīstību.No 3 līdz 6 gadiem (izmēri no 7,5 līdz 9,5):staigāšanas, skriešanas un lēkšanas pilnveidošana.Pēdas kļūst stiprākas un slaidākas, sāk veidoties pēdas velve.Mūsu “I Move” sporta apavi ir elastīgi un balsta papēdi.

Kā izvēlēties pareizo apavu izmēru?

Ļoti viegli pārbaudīt izmēru.Izņemiet apavu starpzoli un nolieciet to uz grīdas.Novietojiet bērna pēdu uz zoles, lai papēdis atrastos pie zoles malas aizmugurē.ja bērna kāju pirksti atrodas iezīmētajā zonā purngala daļā, tas ir pareizais izmērs.Atcerieties regulāri pārbaudīt apavu izmēru. Bērnu pēdas visstraujāk aug 1‒3 gadu vecumā:ieskatieties izmēru ceļvedī mūsu tīmekļa vietnē.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi