Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8648758 4330524

Bērnu siltie, ūdensnecaurlaidīgie pārgājienu zābaki ar līplenti “SH100 Warm”, no 33. līdz 37. izmēram

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / ZILA
  • PELĒKA / ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šos siltos, izdevīgos un ekoloģiskā dizaina zābakus, lai bērni varētu izbaudīt ziemu gan mājās, gan pa sasalušākajiem ceļiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Tehnoloģija Snowcontact: optimāla saķere/atspēriens uz sniega.

Siltums

Komforta temperatūra: -5°C Robežtemperatūra: -14 °C.

Ūdensnecaurlaidīgs

Gaisu caurlaidīgā, ūdensnecaurlaidīgā membrāna saglabā sausas kājas.

Griezums

Pusgara augšdaļa ar cilpu, kas nodrošina labu atbilstību kājai un atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šie zābaki būs pietiekami silti jūsu bērnu ziemas pārgājieniem?

Mēs veicam salīdzinošus pētījumus termiskajā laboratorijā, radot pārgājienam atbilstošus apstākļus ar nelielu vēju (5 km/h). Tādā veidā mēs nosakām mūsu zābaku siltumpretestību. Ņemiet vērā, ka katrs no mums aukstumu sajūt atšķirīgi. Komforta temperatūra: sajūta, ka ir nedaudz auksti, un 70% lietotāju atzīst, ka kājām siltuma sajūta ir pieņemama.

Robežtemperatūra: sajūta, ka ir ļoti auksti, un 10% lietotāju uzskata, ka kājām siltuma sajūta ir pieņemama.

Vai šie zābaki tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Šie zābaki ir izstrādāti ar membrānu, kas garantē ūdensizturību un gaisa caurlaidību.Membrāna ir ļoti plāns materiāls, kas ir pievienota auduma iekšpusē, un kas novērš ūdens iekļūšanu, vienlaikus pieļaujot mitruma izvadīšanu pretējā virzienā. Mēs testējām šo produktu laboratorijā, imitējot staigāšanu iegremdējot zābakus līdz pusei ūdenī.Šis zābaku modelis ir testēts, pakļaujot to 8,000 locījumiem, kas atbilst 16 km pārgājienam.

Kā man palīdz apavu zolē izmantotā tehnoloģija Snowcontact?

Tehnoloģijas Snowcontact zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa, kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un virzošo spēku. Tehnoloģijas Snowcontact zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zoles. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas apaviem.

Vai šie apavi izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmējums, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Iegādājoties ziemas ekipējumu, ir ieteicams ievērot tālāk minētos principus. Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu)

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Apavu tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un gaisu caurlaidīgs. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Sīkāka informācija par ilgtspējīgu attīstību

Mēs uzlabojām šo produktu saskaņā ar ekoloģiski atbildīgu pieeju.

Ārējais materiāls un mākslīgās kažokādas apmale ir izgatavota no pārstrādāta poliestera.



Ārējais mākslīgais materiāls ir ar poliuretānu pārklāts pārstrādāts poliesteris.

Siksniņas un auklas ir izgatavotas no pārstrādāta poliestera.



Iekšējai oderei mēs izvēlējāmies apjoma krāsošanu, izmantojot krāsu pigmentus no sākotnējās dzijas izgatavošanas fāzes, kas samazina ūdens patēriņu.



Zoles izgatavošanā izmantoti 20% pārstrādātas gumijas.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirola butadiēna stirols; Iekšzole: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savas preces labi vēdināmā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi