Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8667777 4378743

Bērnu sporta apavi “750 I Move”, 25.–29. izmērs, zili, smilškrāsas

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SMILŠKRĀSA / ROZĀ / ZILA
  • SMILŠKRĀSA / ROZĀ / ZILA
  • ZILA / SMILŠKRĀSA / OKERA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu bērnu vingrošanai paredzēto produktu dizaineri radīja šos apavus, lai veicinātu jūsu bērna psihomotoro prasmju attīstību.

Šie ērtie un vieglie bērnu vingrošanas apavi lieliski balsta pēdu, ir elastīgi papildu komfortam, kā arī maksimāli ventilējoši.

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Sintētiskais kaučuks; Bez virsmas: 30.0% Poliuretāns, 70.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Gudri:izmantojiet iekšējo zoli, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizais izmērs.

Saķere

Neslīdoša ārējā zole, kas neatstāj švīkas.

Griezums

Stingra papēža daļa atbalstam.

Elpojamība

Materiāls ļauj cirkulēt gaisam papildu komfortam.

Elastīgums

Elastīga ārējā zole, pateicoties elastīgām rievām zoles priekšējā daļā.

Palīdz atīstīt autonomiju

Plaši atverami, plata līplentes aizdare, marķēta labā/kreisā kurpe.

Ciena motorisko prasmju attīstību

Elastība (mīksta ārējā zole) un atbalsts (stingra papēža daļa).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apavi izstrādāti mazu bērnu pēdām:

Vecumā no viena līdz sešiem gadiem, pēdām ir nozīmīga loma bērna attīstībā un augšanā.Mūsu apavi atbilst bērnu pēdu īpašajām vajadzībām viņu daudzo attīstības posmu laikā.

Kurus apavus izvēlēties savam bērnam?

No 1 līdz 2 gadiem (20.‒24. izmērs): mācīšanās staigāt.Pēdas ir plakanas, apaļīgas un pilnīgas:mūsu “I Learn” apavi ir īpaši elastīgi un nodrošina bērna dabisko attīstību.No 3 līdz 6 gadiem (25.‒29. izmērs):staigāšanas, skriešanas un lēkšanas pilnveidošana.Pēdas kļūst stiprākas un slaidākas, sāk veidoties pēdas velve.Mūsu “I Move” apavi ir elastīgi un balsta papēdi.

Apavu īpašības bērniem 3‒6 gadu vecumā:

No 3 līdz 6 gadus veciem bērniem, kuri skrien un lec, jums ir jāizvēlas apavi, kas aizsargā viņu pēdas, vienlaikus nodrošinot lielisku kustību brīvību.“Domyos” apavi “I move” nodrošina arī papildu atbalstu papēža daļā.Šajā vecumā bērni aug (augums, svars), pieaug arī viņu fiziskā aktivitāte (tā ir intensīvāka un ilgāka).Viņiem ir nepieciešams papildu atbalsts un aizsardzība.

Kā izvēlēties pareizo apavu izmēru?

Ļoti viegli pārbaudīt izmēru:izņemiet apavu iekšējo zoli un nolieciet to uz grīdas;novietojiet bērna pēdu uz zoles, lai papēdis atrastos pie zoles malas aizmugurē;ja bērna kāju pirksti atrodas iezīmētajā zonā purngala daļā, tas ir pareizais izmērs.Atcerieties regulāri pārbaudīt bērnu apavu izmēru. Bērnu pēdas aug visstraujāk 1‒3 gadu vecumā:ieskatieties izmēru ceļvedī mūsu tīmekļa vietnē.

Vai vajadzīgs pēdas velves balsts?

Mēs visi piedzimstam ar plakanu pēdu.Sākot staigāt un dabiski attīstoties mūsu pēdu muskuļiem, pakāpeniski attīstās pēdas velve.Šā iemesla dēļ bērnu apavos nav nepieciešams pēdas velves balsts laikā, kad bērns vēl joprojām aug (ja vien veselības aprūpes speciālists nav noteicis citādi).

Ieguvumi, kurus nodrošina fiziskās aktivitātes agrā bērnībā.

Regulāras fiziskās aktivitātes no agras bērnības iedarbojas labvēlīgi uz jūsu bērna fizisko un garīgo attīstību.Veselīgu ieradumu veidošana bērnībā var palīdzēt izvairīties no veselības problēmām vēlāk dzīvē.Veicot fiziskas aktivitātes grupā, tiek veicināta arī jūsu bērna sociālā integrēšanās un personīgā attīstība.

Fiziskie un psiholoģiskie ieguvumi.

Kādi ir fiziskie ieguvumi?Tiek attīstītas motorās un fiziskās prasmes;

tiek attīstīts spēks un lokanība;

veicināta veselīga augšana;

novērsta aptaukošanās.

Kādi ir psiholoģiskie ieguvumi?- Palīdz veidot pašapziņu;

- atvieglo sociālo integrēšanos;

- veicina panākumus mācībās;

- novērš stresu un trauksmes sajūtu.

Sporta veids.

Vai jūs zināt, kas ir bērnu vingrošana?

Bērnu vingrošana ir aizraujoša vingrošana ar šķēršļu joslām, kuras izveidotas, izmantojot īpaši bērniem paredzētu aprīkojumu. Vingrošana ir paredzēta maziem bērniem vecumā no 10 mēnešiem līdz 6 gadiem.Par bērnu vingrošanu:

Bērnu vingrošana palīdz bērniem atklāt un attīstīt viņu motorās prasmes, veicot dažādus vingrojumus un kustības.

Tas ir ievads visos sporta veidos.

Sporta veida sniegtie ieguvumi.

Bērnu vingrošana veicina mazu bērnu psihomotoro prasmju attīstību, īpaši motoriku, koordināciju un līdzsvaru.Līdzsvara noturēšana, ejot pa līdzsvara stieni, lēkšana, velšanās un rāpšanās ir aktivitātes, kas palīdzēs jūsu bērnam attīstīt patstāvību un pārliecību.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Sintētiskais kaučuks; Bez virsmas: 30.0% Poliuretāns, 70.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

“Domyos” apavus ir ieteicams glabāt sausā, tumšā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Domyos” apavi ir testēti laboratorijā (lai pārbaudītu, piemēram, saķeri un izturību).Mūsu produkti atbilst arī uzņēmuma “Decathlon” toksikoloģijas specifikācijām. “Domyos” apavi ir pārbaudīti lietošanas laikā, bērniem piedaloties bērnu vingrošanas nodarbībās.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Biomehānikas inženieris no mūsu pētījumu un attīstības nodaļas, lai noteiktu, kā apavi ietekmē mazu bērnu staigāšanas veidu.