Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8576133 2964052

Bērnu pārgājienu apavi ar līplenti “MH100 Low”, 28.-34. izmērs, zili un rozā

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ROZĀ / ZILA
  • ROZĀ / ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu komanda, sadarbojoties ar jaunajiem vecākiem, izstrādāja šos bērnu apavus “MH100 Low” staigāšanai pa vieglām takām.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Līplente ir pieejama līdz 34. izmēram, lai šos apavus bērni varētu uzvilkt paši.

Viegls

Katrs apavs sver 170 g (31. izm.).

Saķere

Pazoles koeficients ir 0,66, kas garantē drošību uz jebkādas virsmas.

Amortizācija

Ekskluzīva papēža amortizācijas sistēma. Garantēts komforts un ilgmūžība.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pazoles saķere

Pazoles konstrukcija ir mūsu laboratorijās veiktās vērienīgās izpētes rezultāts, kas ir apvienots ar īpašu gumijas sastāvu, lai optimizētu saķeri un vilkšanas spēju. Tā kā vajadzības atšķiras, mēs vienmēr meklējam labāko kompromisu staigāšanai pa dubļainu un sausu segumu.

Iepirkšanās padomi

Aiciniet bērnu izmēģināt abus apavus, stāvot kājās un kopā ar pārgājieniem paredzētām zeķēm. Pārbaudiet šīs divas komforta zonas: papēža pamatni un pēdas priekšējo daļu, ejot lejup. Pielaikojot apavus, pēda nevienā vietā nedrīkst būt saspiesta. Bērnam apavi ir pakāpeniski jāievalkā dažu pirmo pārgājienu laikā, lai tie pielāgotos pēdām.

Internetā ir pieejams pedometrs, ko varat izdrukāt, lai pārbaudītu bērna pēdas garumu.

Kādu izmēru izvēlēties?

Pārgājieniem izvēlieties par vienu izmēru lielākus apavus nekā jūsu parastais izmērs, lai nodrošinātu optimālu komfortu, ejot lejup, un neļautu kāju pirkstiem atdurties pret apava priekšējo daļu. Ieteikums: gādājiet, lai nagi būtu īsi, un pirms kāpšanas lejup pārbaudiet, vai saites neļauj pēdai apavā slīdēt uz priekšu.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirola butadiēna stirols; Bez virsmas: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Poliesteris; Iekšzole: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, labi vēdinātā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izstrādes komandas birojs atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam mēs veicam stingrus praktiskos testus, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgi uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta tādos reālās dzīves apstākļos, ar kuriem sastapsieties.

Garantija

2 Gadi