Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu produktu dizaina speciālisti izstrādāja šos zābakus, lai ar tiem skrietu, kāptu, lēktu un rotaļātos kalnos un uz jebkāda reljefa saulainā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

36. izmēra viens zābaks sver tikai 327 gramus.

Izturība

Zole ar augstu aizsardzību un stingru augšdaļu.

Saķere

Gumijas zole nodrošina izcilu saķeri un izturību

Amortizācija

Pateicoties EVA starpslānim visas pēdas garumā.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnec. membrāna ir testēta 8 km pārgājienā ar ūdeni līdz augšdaļas vidum

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles saķere

Zoles dizains ir izstrādāts, veicot mūsu laboratorijās ilgstošus pētījumus, kā arī izmantojot specifisku gumijas sastāvu, kas nodrošina optimālu saķeri un vilci. Tā kā vajadzības vienmēr atšķiras, mēs vienmēr meklējam labāko risinājumu, kas ir piemērots reljefam gan ar mīkstu, gan ar sausu segumu.

Padomi par iegādi

Ļaujiet, lai bērni piemēra abus zābakus, stāvot kājās un uzvelkot pārgājienu zeķes. Ja nepieciešams, piemēriet vairākus izmērus vai modeļus. Pārbaudiet divus komforta kritērijus: papēža pamatni un pēdas priekšgalu, vēršot purngalu uz leju. Ja apavi ir piemēroti, tie nekur nespiež. Droši ļaujiet viņiem pastaigāt pa veikalu. Lai apavus pakāpeniski ievalkātu, dodieties ar tiem pirmajos pārgājienos.

Izmēra izvēle

Pārgājienam droši iegādājieties viena izmēra lielākus apavus nekā parasti, lai garantētu izcilu komfortu, dodoties no kalna lejup, un lai kāju pirksti neberzētos pret apavu purngalu. Padoms: nogrieziet īsus kāju pirkstu nagus un, lai novērstu pēdas slīdēšanu zābakā uz priekšu, pirms iešanas lejup jebkurā laikā pārbaudiet, vai apavu auklas ir stingri sasietas.

Ūdensnecaurlaidības īpašību ilgāka saglabāšana

Apavu ūdensnecaurlaidību bieži vien ietekmē ūdens, kas tajos ir iekļuvis no augšas. Lai jūsu kājas būtu sausas ilgāk, mēs iesakām virs apavu augšdaļas uzvilkt garas vai īsas ūdensnecaurlaidīgas getras, lai novērstu mitruma, kā arī smilšu un mazu akmeņu iekļūšanu apavos no augšas. Vairākas reizes gadā ir ieteicams izmantots impregnēšanas līdzekli, lai saglabātu ūdens atgrūšanas īpašības un novērstu traipu veidošanos uz ārējiem slāņiem.

Ūdensnecaurlaidības tests

Apavu ūdensnecaurlaidības tests: apavi ir testēti laboratorijā unikālos lietošanas apstākļos, un tiem ir ūdensnecaurlaidīgs un elpojošs slānis, kas nodrošina izcilu aizsardzību pret mitrumu. Vispirms tie tiek iegremdēti ūdenī ar saspiestu gaisu iekšpusē, lai pārbaudītu, vai uz zābaka virsmas neveidojas burbuļi. Pēc tam tos uzmauc uz mehāniskas sviras, kas simulē soļošanas kustības, un līdz pusei iemērc ūdenī: tad mēs pārbaudām, vai apavu iekšpuse saglabājas pilnīgi sausa.

3 ūdensnecaurlaidības līmeņi

Veicot ūdensnecaurlaidības testu, mēs pārbaudām 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus: 2000 locījumi (aptuveni 2 stundu ilgā pārgājienā), 4000 locījumi (aptuveni 4 stundu ilgā pārgājienā) un 8000 locījumi (aptuveni 8 stundu ilgā pārgājienā). “Crossrock” bērnu apavi saglabā ūdensnecaurlaidību pēc 4000 locījumiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet apavus sausā, vēdinātā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu zābakus Monblāna apgabalā ir testējuši lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, apstākļos, kas ir identiski tipiskas lietošanas apstākļiem.

Garantija

2 Gadi