Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ORANŽA / ZILA
  • ROZĀ / ZILA
  • ORANŽA / BRŪNA / PELĒKA
  • ZILA
  • ROZĀ / PELĒKA
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Šie ziemas pārgājienu zābaki bērniem lieliski noderēs gan pilsētā, gan laukos.Āda nodrošina stilu un aizsardzību katru dienu.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Viegli uzvilkt, izmantojot Velcro aizdari.

Saķere

Labu atspērienu sniegā nodrošina 3.5 mm radžu atrašanās vieta un garums.

Saķere

Tehnoloģija Snowcontact: optimāla saķere/atspēriens uz sniega

Siltums

Komforta temperatūra: -4°C Robežtemperatūra: -13,5°C

Ūdensnecaurlaidīgs

Gaisu caurlaidīgā, ūdensnecaurlaidīgā membrāna saglabā kājas sausas

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai varat būt droši, ka jūsu zābaki ir pietiekami silti pārgājienam ziemā?

Mēs veicam salīdzinošus pētījumus termiskajā laboratorijā, radot pārgājienam atbilstošus apstākļus ar nelielu vēju (5 km/h). Tādā veidā mēs nosakām mūsu zābaku siltumpretestību. Tomēr katrs no mums aukstumu sajūt atšķirīgi.Komforta temperatūra: sajūta, ka ir nedaudz auksti, un 70% lietotāju atzīst, ka kājām siltuma sajūta ir pieņemama.

Robežtemperatūra: sajūta, ka ir ļoti auksti, un 10% lietotāju uzskata, ka kājām siltuma sajūta ir pieņemama.

Kā zābaki aizsargā jūs pret āra apstākļiem?

Jūsu zābaki ir izgatavoti ar membrānu, kas garantē ūdensnecaurlaidību un elpojamību. Membrāna ir ļoti plāns materiāls (5–25 mikrometri), kas ir piestiprināts auduma iekšpusē un kas novērš ūdens iekļūšanu, bet pieļauj mitruma izvadīšanu.

Kā rūpēties par saviem nubukādas apaviem?

- Ļaujiet zābakiem izžūt dabiski.

- No sausas ādas, izmantojot suku ar stingriem sariem (astri vai misiņa šķiedras), notīriet netīrumus un dubļus.

- Lai notīrītu traipus, izmantojiet rievoto suku un nubukādas gumiju.

Grūti notīrāmu traipu tīrīšanai izmantojiet suku un nedaudz silta ūdens, un ļaujiet nožūt.

- Vēlreiz tīriet ar stingru suku.

- Apsmidziniet ar impregnēšanas aerosolu. tas piešķirs apaviem ādas spīdumu un atjaunos krāsu.

Elpojoši zābaki optimālam siltuma komfortam

Siltuma komforts ir līdzsvars starp zābaku nodrošināto siltumu un tā spēju ļaut kājām “elpot”. Pārāk liels siltums vai nepietiekama elpojamība nozīmē, ka uzkrājas mitrums, un var kļūt auksti. Mēs izstrādājām šos zābakus, ņemot vērā jūsu aktivitāti, proti, vai dodaties pārgājienos regulāri vai neregulāri, iekļaujot membrānu, kas neļauj mitruma uzkrāšanos, bet nodrošina tā izvadīšanu.

Vai šie zābaki tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Zābaku ūdensnecaurlaidību mēs pārbaudījām laboratorijas testos, kuros simulēja staigāšanu ar zābakiem, līdz pusei iemērcot tos ūdenī. Mēs veicām testus arī reālos apstākļos, pārbaudot nodilšanu un novecošanos. Veicot ūdensnecaurlaidības testu, mēs pārbaudām 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus: 2000 locījumiem (vidēji kas atbilst 4 km pārgājienam), 4000 locījumiem (vidēji kas atbilst 8 km pārgājienam) un 8 000 locījumiem (vidējikas atbilst 16 km pārgājienam). Šis zābaku modelis ir testēts, pakļaujot to 4000 locījumiem, kas atbilst 8 km pārgājienam.

Kāda ir atšķirība starp vilci un saķeri?

Zābaku vilce ir atkarīga no radžu skaita un formas. Saķere ir atkarīga no zoles materiāliem un protektoru modeļa, līdzīgi kā automašīnas riepām. Vilce uzlabo atspērienu, novērš zābaka slīdēšanu atpakaļ, dodoties augšup, un stabilizē zābaku.

Saķere novērš zābaku slīdēšu un buksēšanu uz līdzena seguma vai sarežģītos apstākļos (lietus, sniegs, ledus), nodrošinot zoles saķeri.

Kā man palīdz zābaku zolē izmantotā tehnoloģija Snowcontact?

Tehnoloģijas Snowcontact zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa, kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un vilci. Tehnoloģijas Snowcontact zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zole. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas zābakiem.

Vai šie zābaki izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Lai apģērbtos atbilstoši ziemas apstākļiem, mēs iesakām ievērot tālāk sniegtos norādījumus. Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu).

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Apavu iekšpuses žāvēšana.

Lietošanas laikā zābaki var kļūt mitri (kondensāts un sviedri).

Ja zābaki ir ļoti mitri, iesakām izņemt iekšzoli, piepildīt augšējo daļu ar avīžu bumbiņām un regulāri tās mainīt. Papīrs uzsūks mitrumu un paātrinās žāvēšanu.

Nekad nenovietojiet apavus pārāk tuvu siltuma avotam, bet atstājiet tos siltā, sausā un labi vēdināmā vietā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabājiet savas preces labi ventilētā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Virsbūves forma (jo īpaši no 3D analīzes) Kustību zinātne Siltuma komforts (testēts ar četrām klimatiskajām kamerām) Uzvedības un sensorās zinātnes Jo īpaši mēs testējam šuves, līmēšanas procesu, toksikoloģiju, izturību pret UV stariem un nodilumu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu inženieris, mūsu produktu vadītājs, kā arī testētāju grupa testē produktus visā to izstrādes laikā līdz tie tiek piedāvāti pārdošanai.