Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8739087 4533592

Bērnu silti, ūdensnecaurlaidīgi pārgājienu apavi “SH100” ar auklām, 35.–38. izmērs

39,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • BRŪNA / PELĒKA
  • ZILA / BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādājot šos bērnu siltos, ūdensnec. pārgājienu zābakus, mūsu speciālisti izvirzīja uzdevumu: izstrādāt ziemas pārgājienu zābakus, piemērotus arī pilsētai.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Tehnoloģija Snowcontact: optimāla saķere/atspēriens uz sniega.

Siltums

Komforta temperatūra: -4°C Robežtemperatūra: -13,5°C

Ūdensnecaurlaidīgs

Elpojošā, ūdensnecaurlaidīgā membrāna saglabā sausas kājas.

Griezums

Pusgara stulma daļa, kuru var viegli pielāgot un kura nodrošina labu atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai varat būt droši, ka jūsu zābaki ir pietiekami silti pārgājienam ziemā?

Mēs veicam salīdzinošus pētījumus termiskajā laboratorijā, radot pārgājienam atbilstošus apstākļus ar nelielu vēju (5 km/h). Tādā veidā mēs nosakām mūsu zābaku siltumpretestību. Ņemiet vērā, ka katrs no mums aukstumu sajūt atšķirīgi. Komforta temperatūra: sajūta, ka ir nedaudz auksti, un 70% lietotāju atzīst, ka kājām termiskās sajūtas ir pieņemamas.

Robežtemperatūra: sajūta, ka ir ļoti auksti, un 10% lietotāju uzskata, ka kājām termiskās sajūtas ir pieņemamas.

Kā zābaki aizsargā jūs pret āra apstākļiem?

Jūsu zābaki ir izgatavoti ar membrānu, kas garantē ūdensnecaurlaidību un elpojamību. Membrāna ir ļoti plāns materiāls (5–25 mikrometri), kas ir piestiprināts auduma iekšpusē un kas novērš ūdens iekļūšanu, bet pieļauj mitruma izvadīšanu.

Kā rūpēties par saviem nubukādas apaviem?

- Ļaujiet zābakiem izžūt dabiski.

- No sausas ādas, izmantojot suku ar stingriem sariem (astri vai misiņa šķiedras), notīriet netīrumus un dubļus.

- Lai notīrītu traipus, izmantojiet rievoto suku un nubukādas gumiju.

Grūti notīrāmu traipu tīrīšanai izmantojiet suku un nedaudz silta ūdens, un ļaujiet nožūt.

- Vēlreiz tīriet ar stingru suku.

- Apsmidziniet ar impregnēšanas aerosolu. tas piešķirs apaviem ādas spīdumu un atjaunos krāsu.

Ekoloģiski izstrādāts produkts

Mēs izstrādājām šo produktu, izmantojot videi draudzīgu pieeju.

Iekšējās oderes krāsošanai izmantota apjoma krāsošanas metode. Tekstilmateriālu krāsošanai ir nepieciešams daudz ūdens, turklāt krāsošanas vannas rada piesārņojumu.

Lai samazinātu ietekmi uz vidi, esam izvēlējušies īpašu krāsošanas veidu (krāsas pigments tiek iestrādāts jau diega sākotnējā izveidē).

Zole izgatavota no 30% pārstrādātas gumijas.

Elpojoši zābaki optimālam siltuma komfortam

Siltuma komforts ir līdzsvars starp zābaku nodrošināto siltumu un tā spēju ļaut kājām “elpot”. Pārāk liels siltums vai nepietiekama elpojamība nozīmē, ka uzkrājas mitrums, un var kļūt auksti. Mēs izstrādājām šos zābakus, ņemot vērā jūsu aktivitāti, proti, vai dodaties pārgājienos regulāri vai neregulāri, iekļaujot membrānu, kas neļauj mitruma uzkrāšanos, bet nodrošina tā izvadīšanu.

Vai šie zābaki tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Zābaku ūdensnecaurlaidību mēs pārbaudījām laboratorijas testos, kuros simulēja staigāšanu ar zābakiem, līdz pusei iemērcot tos ūdenī. Mēs veicām testus arī reālos apstākļos, pārbaudot nodilšanu un novecošanos. Veicot ūdensnecaurlaidības testu, mēs pārbaudām 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus: 2000 locījumiem (aptuveni, kas atbilst 4 km pārgājienam), 4000 locījumiem (aptuveni, kas atbilst 8 km pārgājienam) un 8000 locījumiem (aptuveni, kas atbilst 16 km pārgājienam). Šis zābaku modelis ir testēts, pakļaujot to 4000 locījumiem, kas atbilst 8 km pārgājienam.

Kāda ir atšķirība starp vilci un saķeri?

Zābaku vilce ir atkarīga no radžu skaita un formas. Saķere ir atkarīga no zoles materiāliem un protektoru modeļa, līdzīgi kā automašīnas riepām. Vilce uzlabo atspērienu, novērš zābaka slīdēšanu atpakaļ, dodoties augšup, un stabilizē zābaku.

Saķere novērš zābaku slīdēšu un buksēšanu uz līdzena seguma vai sarežģītos apstākļos (lietus, sniegs, ledus), nodrošinot zoles saķeri.

Kā man palīdz zābaku zolē izmantotā Snowcontact tehnoloģija?

Snowcontact tehnoloģijas zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa, kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un vilci. Snowcontact tehnoloģijas zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zole. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas zābakiem.

Vai šie zābaki izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Lai apģērbtos atbilstoši ziemas apstākļiem, mēs iesakām ievērot tālāk sniegtos norādījumus.

Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu)

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Zābaku tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un elpojošs. Ūdens atgrūšanas īpašība tiek iegūta, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Papildinformācija par ilgtspējīgu attīstību

Mēs uzlabojām šo produktu saskaņā ar ekoloģiski atbildīgu pieeju.

Ārējais materiāls un mākslīgās kažokādas apmale ir izgatavota no pārstrādāta poliestera.



Siksniņas un auklas ir izgatavotas no pārstrādāta poliestera.



Iekšējai oderei mēs izvēlējāmies apjoma krāsošanu, izmantojot krāsu pigmentus no sākotnējās dzijas izgatavošanas fāzes, kas samazina ūdens patēriņu.



Zoles izgatavošanā izmantoti 30% pārstrādātas gumijas.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 10.0% Poliuretāns, 30.0% Poliesteris, 60.0% Liellopu ādas garoza; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Sintētiskais kaučuks; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savas preces labi ventilētā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā apģērbus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tie tiek rūpīgi testēti lauka apstākļos, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā nepārtraukti uzlabot mūsu izstrādājumus, ir testēt tos reālos apstākļos, kuros tie tiks lietoti.

Garantija

2 Gadi