Filtri 0
Filtri 0
Display filters
250 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc specifikas
By color
  • PURPURA
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • BALTA
  • ZAĻA
  • DZELTENA
  • ORANŽA
  • TIRKĪZA
  • SARKANA
  • SMILŠKRĀSA
  • HAKI
  • BORDO
  • OKERA
  • BRŪNA
  • ROZĀ

Vīriešu sporta apavi skriešanai un soļošanai

Skriešana ir ļoti daudzu cilvēku iecienīta nodarbe, jo ar to var nodarboties praktiski jebkurā laikā un vietā, turklāt tai nav nepieciešams īpašs inventārs, kā tas ir ar citām aktivitātēm, piemēram, boksu vai slēpošanu. Bieži, kad mazāk aktīvi cilvēki vēlas uzlabot savu formu un piekopt veselīgāku dzīvesveidu, tieši skriešana ir tas sporta veids, ar kuru to sākt. Tāpat arī soļošana ir lielisks veids kā uzsākt sportot, ja esat iesācējs vai kādu laiku neesat piedalījies treniņos. Soļošana ar nūjām ir īpaši iecienīta aktivitāte vecāka gadagājuma cilvēku vidū, bet tas neliedz arī jaunākiem cilvēkiem šādā veidā attīstīt savu fizisko formu un vispārējo labsajūtu. Neskatoties uz to, ar kuru no šiem sporta veidiem izvēlaties nodarboties, bez piemērota sporta apavu pāra neiztikt.

Decathlon.lv klāstā sev ideālos sporta apavus spēs atrast jebkāda līmeņa skrējēji un soļotāji, kā arī citu sporta veidu piekritēji. Jūs gaida dažādu stilu un krāsu apavi sportam un fiziskām nodarbēm, kas kalpos tik pat labi, cik izskatās! Starp mūsu veikala piedāvājumiem atradīsiet katram sporta veidam speciāli piemērotus vīriešu apavus, kas sniegs komfortu un atbalstu pat intensīvas fiziskās slodzes apstākļos. Turklāt mēs vienmēr pievēršam uzmanību detaļām - visi mūsu sporta apavi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem ideālai veiktspējai, kā arī atbilstoši pieguļ valkātāja pēdai. Papildus tam mūsu skriešanas apaviem ir izturīgas zoles, kas nodrošinās labu saķeri ar visizaicinošāko virsmu.

Uzticami sporta apavi ikdienas gaitām

Pēdējo gadu laikā kedas un citi sportiskā stila apavu modeļi ir kļuvuši par neatņemamu sastāvdaļu ikviena mūsdienu vīrieša garderobē, iegūstot plašu pielietojumu. Šādi vīriešu apavi vairs nav domāti tikai sporta zālei, bet tos arvien biežāk izmanto arī dienas gaitās. Tie redzami ne tikai ielās, bet arī modes skatēs un pat birojos. Sporta apavu dizains labi piestāv gan džinsiem, gan auduma biksēm, gan šortiem, tādēļ tos būs viegli kombinēt ar jau esošo apģērbu vai izveidot unikālu stilu. Turklāt arī ērtības ziņā tie neliks vilties - tie būs ērti un lieliski papildinās jūsu izskatu, lai arī kurp jūs dotos.

Decathlon ievēro aktuālās tendences, izvēloties apavu pārus savām kolekcijām, tādēļ preču klāstā pieejami tādi apavu pāri, kas vienmēr ir modē! Pie mums tiešsaistē jūs jau gaida jebkādas kategorijas skriešanas un soļošanas kurpes, kas jums un jūsu kājām sagādās prieku katrā solī un būs neaizvietojams atbalsts ikdienā. Turklāt arī piegāde ir patiesi vienkārša - jums jāizvēlas sev interesējošais pāris, bet mēs izdarīsim visu pārējo. Mūsu veikalā katrs apavu pāris ir rūpīgi pārbaudīts, tādēļ par kvalitāti un kalpošanas laiku jums nebūs jāuztraucas!

Sporta apavi vīriešiem basketbola, volejbola un citu sporta veidu treniņiem

Basketbola apavi ir laba izvēle, ja sports un fiziskās aktivitātes jums ir ikdiena. Tie izstrādāti tā, lai tajos varētu ilgstoši sportot. Basketbols ir izteikti aktīva spēle, kuras laikā sportistam nepieciešams daudz skriet, lēkāt un izdarīt dažādus manevrus. Šī iemesla dēļ tie izturības ziņā ir visuzticamākie apavi. Ja to pamatā ir augstvērtīgs materiāls, tad tie ļaus jūsu pēdām elpot, samazinot svīšanu un nepatīkamas sajūtas. Vai esat ievērojuši, ka daudzi profesionāli basketbolisti arī ārpus laukuma labprāt izvēlas tieši basketbola apavus? Zīmolu basketbola apavi pavisam noteikti ir pietiekami stilīgi un ērti arī ikdienas gaitām.

Decathlon.lv sortimentā iekļauti dažādi sporta apavi ne tikai basketbolam, bet arī citiem aktīviem sporta veidiem, piemēram, tenisam, handbolam, badmintonam, skvošam, volejbolam un ne tikai. Mūsu piedāvājumā atrodami gan vairāki pasaulē zināmi zīmoli, piemēram, Adidas, Puma, New Balance u.c., gan arī mazāk zinām, bet pārbaudīti ražotāji. Līdzīgi kā populāru zīmolu ražojumi, arī šo mazāk zināmo ražotāju sporta apavus raksturo kvalitāte, stils un komforts. Pie mums jums noteikti ir visas iespējas sākt nopietni nodarboties ar sportu - atliek vien apskatīt piedāvājumus un izvēlēties sev atbilstošāko pāri. Tieši tik vienkārši tas ir!

Zemie pārgājienu apavi īsākām pastaigām

Gada siltajā laikā daudziem vīriešiem patīk doties pastaigā pa kādu meža vai ezera taku kopā ar savu mīļoto, draugiem vai suni. Tā ir burvīga nodarbe, kuras laikā mierīgā solī var baudīt dabu un svaigu gaisu. Lai gan tā ir relaksējoša aktivitāte, arī šeit pastāv zināmi riski - uz meža takā var būt izaugušas koku saknes, radot zināmu paklupšanas bīstamību. Tāpat arī koka laipas, kas parasti ved ap ezeriem, ir pastāvīgi pakļautas mitruma iedarbībai visa gada garumā. Šī iemesla dēļ kāds laipas dēlis var būt salūzis, vai kāda tā daļa nemanāmi izvirzījusies uz augšu. Turklāt laipas mēdz būt slidenas jebkurā gadalaikā, tādēļ nav vēlams āra pastaigās doties ar parastām kurpēm, priekšroku dodot labāk uzticamiem pārgājienu apaviem.

Decathlon.lv piedāvā dažādas preces pastaigām pa dabas takām un bezceļiem, tostarp vieglus, ērtus un izturīgus apavus pārgājieniem pa vienkāršām un arī sarežģītām vietām. Tie lieliski noderēs tiem, kas izvēlas nedaudz ekstrēmākas aktivitātes. Mūsu kolekcijā pieejamo pārgājienu apavu priekšrocības ir ne tikai pastiprināta papēža amortizācija un atbalsts, bet arī ūdensnecaurlaidība un labs valkāšanas komforts. Turklāt tie ir arī elpojoši, kas nozīmē to, ka kājas paliks sausas to iekšpusē jebkurā situācijā. Šie apavi ir tik patīkami , ka jūs pat aizmirsīsiet, ka tie jums ir kājās, un varēsiet netraucēti baudīt svaigo gaisu un ūdens čalošanu.

Kalnu apavi aktīvam tūrismam

Decathlon sortimentā atradīsiet uzticamus kalnu trekinga un pārgājienu vīriešu apavus, kas ir ideāli piemēroti kalnainu un nelīdzenu reljefu prasībām. Dodoties kalnos, var nākties arī staigāt pa dubļainām vietām, tādēļ esam sarūpējuši vairākus apavu pārus ar ūdensnecaurlaidīgu pārklājumu un neslīdošām zolēm. Šie apavi būs lieliska izvēle arī klinšu kāpšanas aktivitātēm. Svarīgi pirms katra piedzīvojuma, kura ietvaros paredzēta kāda no šīm aktivitātēm, izpētīt reljefu apvidū, pa kuru plānojat staigāt. Vairāki Decathlon.lv piedāvājumā esošie apavu pāri ir daudzfunkcionāli, tomēr labāk izvēlēties tieši paredzētajai nodarbei izstrādātus apavus. Tādējādi nebūs iespējams kļūdīties ar apavu izvēli.

Neskatoties uz to, kādam nolūkam paredzēti jūsu pārgājienu apavi - pastaigām pa kalnu takām, kāpšanai klintīs vai pārgājieniem pa nelīdzenu virsmu - pēc katras šādas nodarbes apavi ir rūpīgi jānotīra, it īpaši ja tie ir dubļaini vai netīri. Nav ieteicams gaidīt, līdz netīrumi sakaltīs vai paši nokritīs. Tos vislabāk ik pa laikam notīrīt ar samitrinātu drānu vai kārtīgi noslaucīt uzreiz pēc novilkšanas. Tādējādi dubļi nepaspēs iesūkties apavu virskārtā, kā arī tos būs kopumā vieglāk kopt. Ja esat ceļojumā un tas jau iet uz beigām, tīrus apavus noteikti būs daudz ērtāk un vieglāk iepakot atpakaļ ceļojuma somā.