Filtri 0
Filtri 0
KALENJI Kods. 8759998 4579153

Vīriešu elpojošas apakšbikses, tumši zilas

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Skrieniet, leciet, staigājiet... Pateicoties šo sporta apakšbikšu elastīgajam audumam, kustieties, cik vien vēlaties.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Palieciet sausi sportojot un pēc tā, pateicoties audumam, kas izvada sviedrus.

Elastīgums

Pateicoties 16% elastānam, audums sniedz patiesu komforta sajūtu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā šīs elpojošās apakšbikses ir tik elastīgas?

Apģērbs, kas pielāgojas visām jūsu kustībām, ir būtisks nosacījums komfortam sporta laikā.Mēs to labi apzināmies, tāpēc šo sporta apakšbikšu audumam esam pievienojuši elastānu.Šis elastīgais audums papildinās katru soli, lēcienu utt. Tā ir arī ļoti ērtas valkāšanai ikdienā.

Kā šīs elpojošās apakšbikses izvada sviedrus?

Sports un sviedri ir ideāls partneris.Tomēr, ja jums patīk sports, mēs zinām, ka jūs labprāt atstātu sviedrus ģērbtuvēs.Tā kā no tā nav iespējams izvairīties, esam izstrādājuši apakšbikses, kas izvada sviedrus.To noslēpums: elpojošs, sintētisks audums, kas caurlaiž mitrumu un ātri žūst.

Kādi ir šo elpojošo apakšbikšu pieejamie izmēri?

Šīs apakšbikses ir pieejamas no S līdz 3 XL izmēros.

Kā kopt šīs elpojošās apakšbikses?

Šīs apakšbikses ir paredzētas intensīvai lietošanai sportā, tās var mazgāt un mazgāt atkārtoti.Mēs iesakām tās nemazgāt temperatūrā, kas augstāka par 30°C.Optimālai apģērba aizsardzībai ievietojiet to mūsu veļas maisā ( tiek pārdota atsevišķi, ats.:8505236).Lietojiet šķidro mazgāšanas līdzekli, nevis pulveri.Mēs arī iesakām neizmantot veļas mīkstinātājus.Tas var ietekmēt auduma elpojamību.Šīs apakšbikses nav veļas žāvētāja cienītāji.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris; Elastīgā josta: 48.5% Poliamīds, 33.8% Poliesteris, 17.7% Elastodiene

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, un tie apstiprina, ka ir ievērotas mūsu kvalitātes prasības. Ar šo produktu ir veikti mazgāšanas un žāvēšanas testi, lai nodrošinātu ilgstošu krāsas un formas saglabāšanos. Šīs apakšbikses ir pārbaudītas ar sviedru izvadīšanas testu, lai pārliecinātos, ka audums uzsūc un izvada mitrumu no iekšpuses uz auduma ārpusi.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šīs apakšbikses ir testētas gan laboratorijā, gan dažādu līmeņu sportistu praksē. Visi mūsu testa dalībnieki apstiprināja produkta spēju nodrošināt komfortu skrējiena laikā.

Videoklipi