Filtri 0
Filtri 0
KALENJI Kods. 8736841 4528312

Skriešanas krūšturis “Jog Kokoon” ar stingru atbalstu

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis krūšturis ir izveidots sievietēm, kas sportošanas laikā vēlas optimālu komfortu, jo produkta konstrukcija piedāvā vēl nebijušu atbalstu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Ādai ļoti maigs audums.

Mitruma pārvaldība

Audums novada sviedrus un paātrina žūšanu.

Viegli uzvilkt

Rāvējslēdzēja aizdare, priekšpusē viegli regulējamas lencītes.

Kustības brīvība

“Racerback” jeb plata josla muguras vidusdaļā, elastīgs audums kustību brīvībai.

Atbalsts krūtīm

Liels atbalsts sportam ar lielu slodzi uz krūšu daļu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādiem sporta veidiem ir paredzēts dubultais sporta krūšturis ar rāvējslēdzēju aizmugurē?

Šis sporta krūšturis nodrošina augstu atbalsta pakāpi un ir piemērots visiem sporta veidiem, kas saistīti ar lielu slodzi uz krūtīm: skriešana, jāšana, lēkšana uz batuta u. c.

Šī sporta krūštura jaunās dizaina iezīmes uzlabo tā atbalsta funkciju. Šis divslāņu krūšturis nodrošina dubultu muguras atbalstu. Krūštura otrajam slānim ir elastīga stiprinājuma sloksne, kas atrodas zem krūtīm. Lieliski piemērots pilnīgām krūtīm.

Kāpēc ar šo sporta krūšturi ar dubulto rāvējslēdzēju aizmugurē ir vieglāk pārvietoties?

Pirmkārt, mēs izvēlējāmies elastīgu, uz elastāna bāzes izgatavotu materiālu.Sporta krūšturis ir elastīgāks un pavadīs katru jūsu kustību, novēršot diskomfortu. Mēs izstrādājām arī muguras daļu, lai atbrīvotu lāpstiņas un līdz ar to arī jūsu roku kustības.

Vai ir viegli uzvilkt sporta krūšturi ar dubulto rāvējslēdzēju aizmugurē?

Mēs izstrādājām šo sporta krūšturi ar rāvējslēdzēju priekšpusē, lai to būtu vieglāk uzvilkt un novilkt. Tāpēc to var uzvilkt tikpat viegli kā jaku. Aizdares zem rāvējslēdzēja arī atvieglos krūštura pielāgošanu atbilstoši muguras apkārtmēram. Visbeidzot, lai nodrošinātu komfortu pleciem, siksnas ir regulējamas arī no priekšpuses. Priekšējie regulēšanas punkti atvieglo šī sporta krūštura lietošanu sportistiem ar roku kustību traucējumiem.

Kāda nozīme ir krūšu aizsardzībai sporta laikā?

Sportošanas laikā jūsu krūtis, kas ir jutīgas un ko galvenokārt balsta āda, ir pakļautas lielākai slodzei nekā parasti. Neatkarīgi no jūsu vecuma vai krūšu izmēra, jūsu krūtis kustēsies un lēkās. Tām var nākties balstīt līdz pat 5 reizēm lielāku svaru, atkarībā no aktivitātes intensitātes. Sporta krūšturis nodrošina nepieciešamo atbalstu, komfortu un aizsardzību. Tas pasargā krūtis no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas noslīdēšanas.

Kā izvēlēties augstu, vidēju vai zemu atbalsta līmeni?

Sportošanas laikā krūtis ir pakļautas spēkam, kas izstiepj krūšu ādu un saites. Ja nav atbalsta, pastāv lielāks sāpju vai priekšlaicīgas krūšu noslīdēšanas risks. Tomēr arī pārmērīgs atbalsts var ilgtermiņā nodarīt kaitējumu. Tāpēc ir svarīgi pielāgot sporta krūštura atbalsta līmeni atbilstoši jūsu krūštura izmēram un triecienu intensitātei. Mērķis ir pasargāt krūtis, neapdraudot dabiskās krūšu kustības.

Kādi ir Decathlon sporta krūšturu atbalsta līmeņi?

Modeļi tiek testēti mūsu laboratorijās, izmantojot krūšu atbalsta testu, kas mēra krūšu kustības paātrinājuma samazināšanos sporta aktivitāšu laikā. Tie tiek izvērtēti un pēc tam klasificēti: 1 - vieglam atbalstam, 3 - mērenam atbalstam un 5 - augstam atbalstam.

Kāds atbalsta līmenis būtu jānodrošina jūsu sporta krūšturim atkarībā no sporta veida?

Krūštura atbalsta līmenis ir jāpielāgo sporta veidam. Mūsu klāstā ir 3 dažādi līmeņi:

- 1. līmenis: viegls atbalsts aktivitātēm, kas saistītas ar nelielām krūšu kustībām (pilates, stiepšanās, muskuļu nostiprināšana u. c.);

- 3. līmenis: Vidējs atbalsts aktivitātēm ar mērenu slodzi (dejas, fitness, kardiotreniņi utt.);

- 5. līmenis: augsts atbalsts aktivitātēm, kas saistītas ar intensīvām kustībām (pakāpieni, skrejceliņš, tramplīns utt.).

Kā noteikt pareizo sporta krūštura izmēru?

Lai nodrošinātu krūšu atbalstu un komfortu, ir jāizvēlas jūsu ķermeņa formai piemērots krūštura izmērs. Lai izvēlētos pareizo izmēru, izpildiet šos vienkāršos norādījumus:

- Nostājieties pie spoguļa ar mērlenti;

- Novietojiet to horizontāli muguras augšdaļā, lāpstiņu apakšējā daļā;

- Pārlieciet mērlentu pāri vispilnīgākajai krūšu daļai;

- pierakstiet mērījumu, nesavelkot mērlenti pārāk cieši;

Lai nodrošinātu optimālu precizitāti, varat izmantot arī mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

Kāda ir Decathlon krūšturu izstrādes metode?

Decathlon sporta krūšturus ir izstrādājusi mūsu sportistu komanda, lai uzlabotu komfortu un novērstu veselības problēmas. Mēs izvairāmies no stīpiņu izmantošanas, lai novērstu limfmezglu traumas un saspiešanas risku. Mēs līdz minimumam samazinām vīļu skaitu ap krūtsgala zonu, lai novērstu kairinājuma risku. Mēs arī izvēlamies sastāvdaļas, kas ļauj novadīt sviedrus, lai garantētu komfortu un ievērojami samazinātu kairinājuma risku.

Kā kopt savu īpaši atbalstošo sporta krūšturi ar dubulto aizmugurējo rāvējslēdzēju?

Šis sporta krūšturis ir paredzēts intensīvai sportošanai, tāpēc to var mazgāt atkārtoti. Ievietojiet krūšturi un polsterus mūsu veļas mazgāšanas maisiņā, kas tiek pārdots atsevišķi (prece Nr. 8505236) un mazgāt maksimāli 30°C temperatūrā. Nedrīkst žāvēt veļas žāvētājā.

sastāvs

sastāvs

Aizmugurējais materiāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Bļodiņa: 60.0% Poliuretāns, 40.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots protēzēm (nav kabatu).<br /> skat. JogKokoonPlus

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atbalsts: atbalstu testēja un apstiprināja Decathlon laboratorijas testa dalībnieces, mērot krūšu kustības. Katrs izmērs tika testēts atsevišķi. Sviedru novirzīšana: sviedru novirzīšanas tests tika veikts ar katru materiālu laboratorijā, lai pārbaudītu, vai audums uzsūc un novirza mitrumu no auduma iekšpuses uz ārpusi un ļauj tam izžūt. Mazgāšana: mazgāšanas un žāvēšanas testi garantē labu noturību (izmēru un krāsu stabilitāti).

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo produktu ir pārbaudījuši Decathlon laboratorijas darbinieki, lai apstiprinātu tā atbalstu. Pēc tam testētāju grupa to izmēģināja svarcelšanas treniņa laikā sporta zālē (protokolēts lietošanas tests), lai apstiprinātu vieglumu un komfortu. Pēc tam viņi veica ilgtermiņa produkta izmēģināšanas testu, kas ilga 6 mēnešus.

Videoklipi