Filtri 0
Filtri 0
KALENJI Kods. 965358 4093980

Sieviešu “otrās ādas” bokseršorti, melni

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šie nemanāmie bokseršorti būs piemēroti sportistēm, kuras vēlas apģērbu, kas atvieglo kustības, nezaudējot stilu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Termiski līmētas vīles "bezvīļu" apdarei.Mīksts audums.

Mitruma pārvaldība

Gaisa caurlaidība, pateicoties tīklveida audumam aizmugurē, kur visvairāk svīst.

Elastīgums

16% elastāna piešķir audumam lielāku elastību, lai tas pielāgotos kustībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc nemanāmie bokseršorti tik labi piekļaujas ķermeņa formām sportojot?

Lai sportošana būtu patīkama, jāizvēlas piemērots apģērbs. Vairums cilvēku rūpējas par atbilstošu sporta apavu un legingu izvēli, bet piemirst par sporta apakšbikšu izvēli. Tāpēc vēlamies pastāstīt par sporta bokseršortiem.Pateicoties augsta piegriezuma formai priekšpusē, tie atbrīvo kustības kājstarpas daļā.Aizmugurē tie pietiekami labi nosedz sēžamvietu papildu atbalstam.

Burvju formula nevainojamiem sporta bokseršortiem nozīmē arī papildu elastānu, kas nodrošina lielisku elastību.

Kā šajos nemanāmajos bokseršortos izdodas novērst sviedru izdalīšanos?

Sportojot bieži vien ķermenis pārkarst, tas izraisa pastiprinātu svīšanu. Var jau teikt, ka tur neko nevar darīt. Bet svīšana bez mitruma sajūtas būtu daudz patīkamāka, vai ne?Tas taču nav iespējams?Protams, tas ir iespējams. Mēs izstrādājām šos bokseršortus ar tīklveida audumu aizmugurē, kur visvairāk svīst.Mugura ir efektīvāk ventilēta, un tādējādi sviedru rašanos var vieglāk novērst.

Kāpēc šos bokseršortus ir tik patīkami valkāt?

Mikrošķiedras materiāls nodrošina zīdainu un maigu sajūtu saskarē ar ādu. Vēl viena šo sporta bokseršortu priekšrocība ir bezvīļu konstrukcija. Tā novērš jebkādu berzes izraisītu diskomfortu. Pateicoties termiski līmētajām vīlēm, tās nav redzamas zem apģērba.

Kādi ir nemanāmo bokseršortu izmēri?

Šie bokseršorti ir pieejami no XS līdz 2XL izmēram.

Kā kopt nemanāmos bokseršortus?

Šie bokseršorti ir paredzēti biežai mazgāšanai. Vēlams mazgāt veļas maisiņā, kas tiek pārdots atsevišķi, un temperatūrā, kas nepārsniedz 30°C (preces kods 8505236)..

Nedrīkst žāvēt veļas žāvētājā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris; Balsts: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliesteris; Ķīļveida ielaidums: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, lai apstiprinātu mūsu kvalitātes standartu ievērošanu. Ar šo produktu ir veikti mazgāšanas un žāvēšanas testi, lai nodrošinātu ilgstošu krāsas un formas saglabāšanos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šos sporta bokseršortus testēja un atzinīgi novērtēja 10 skrējējas āra skriešanas apstākļos. Lai pārbaudītu šo produktu, skrējējas veica ilgstošu testēšanu 6 mēnešu periodā..

Videoklipi