Filtri 0
Filtri 0
KALENJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
  • MELNA / ROZĀ
  • BALTA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Šim sporta krūšturim ir stingrs atbalsts, lai nodarbotos ar sporta veidiem, kas rada lielu slodzi, piemēram, jāšana, skriešana uz skrejceliņa, aerobika utt.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Pateicoties elpojošajam un ātri žūstošajam audumam, treniņā nejutīsiet mitrumu.

Viegli uzvilkt

Standarta aizdares sistēma kā parastam krūšturim.

Kustības brīvība

Auduma sastāvā esošais elastāns veicina kustību brīvību.

Regulējams

Regulējamas lencītes, taisnas vai krusten. (āķi). 3 pozīciju sprādze mugurpusē.

Atbalsts krūtīm

Stingrs atbalsts sporta veidiem, kam raksturīgi triecieni.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāda veida aktivitātēm ir piemērots šis krūšturis ar stingru atbalstu un krustojamām lencēm?

Šis sporta krūšturis nodrošina augstu krūšu atbalsta līmeni un ir piemērots sporta veidiem ar lielu slodzi.

Kā šis krūšturis ar stingru atbalstu un krustojamām lencēm atvieglo kustības?

Lai izbaudītu sportu, ir jāizvēlas arī ērts atbalsta līmenis, kas atvieglo kustības. Tas bija mūsu mērķis, ko paturējām prātā, izstrādājot šo sporta krūšturi. Šīs lences ir regulējamas, un tās var novietot vertikāli vai krusteniski.Lai lences sakrustotu muguras vidū, vienkārši izmantojiet āķi un savienojiet abus lenču gredzenus. Pēc tam lāpstiņas tiks atbrīvotas, tādējādi palielinot jūsu kustību brīvību.

Kā šis augsta atbalsta krūšturis ar krusteniskām lencēm var samazināt svīšanu?

Sportā fiziska piepūle parasti rada svīšanu.Bez šaubām, jums patīk pārspēt sevi, taču jūs, iespējams, neizbaudīsiet sajūtu, ja sesijas beigās būsiet izmirkusi sviedros.Tāpēc mēs domājām par jums, pievienojot šim krūšturim dažas detaļas, kas palīdzēs saglabāt sausuma sajūtu.Ar mežģīnēm oderēts tīklveida materiāls, lai izveidotu gaisu caurlaidīgu laukumu starp krūtīm un efektīvāk novērstu svīšanu.

Kāda veida bļodiņas ir krūšturim ar stingru atbalstu un krustojamām lencēm?

Sporta krūšturim ir divas plānas un elastīgas putu bļodiņas, kas sniedz optimālu komfortu. Šis putu slānis neļauj izspiesties krūšu galiem.

Kāpēc ir svarīgi pasargāt krūtis fizisko aktivitāšu laikā?

Nodarbojoties ar sportu, jūsu smalkās krūtis, kuras gandrīz tikai atbalsta āda, piedzīvo daudz lielākus spēkus nekā ikdienā.Neatkarīgi no jūsu bļodiņas izmēra vai vecuma, spēki, ko krūtis piedzīvo kustību un atsitienu dēļ, var būt pat 5 reizes lielāki par to svaru atkarībā no aktivitātes intensitātes.Sporta krūšturis nodrošina nepieciešamo atbalstu, komfortu, kā arī aizsardzību. Tas pasargā krūtis no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas nokarāšanās.

Ko izvēlēties – stingru, vidēju vai vieglu atbalstu?

Sporta laikā krūšu kustību radītie spēki izstiepj krūšu ādu un saites. Bez atbilstoša atbalsta palielinās sāpju vai priekšlaicīgas krūšu noslīdēšanas risks. Taču arī pārāk lielam atbalstam var būt arī kaitīgas sekas. Tādēļ krūštura atbalsta līmenis ir jāpielāgo jūsu krūštura izmēram un triecienu intensitātei.

Mērķis:aizsargāt krūtis, vienlaikus saglabājot dabisko krūšu kustību.

Kādā veidā tiek apstiprināti Decathlon sporta krūšturu atbalsta līmeņi?

Decathlon krūšturi ir apstiprināti mūsu laboratorijās, izmantojot krūšu atbalsta testu. Tas mēra krūšu kustību paātrinājuma samazināšanos sporta aktivitātes laikā. Ir 3 atbalsta līmeņi: 1 — zems atbalsts, 3 — vidējs atbalsts un 5 — stingrs atbalsts.

Kāds atbalsta līmenis sporta krūšturim nepieciešams atkarībā no sporta veida?

Katrai sporta aktivitātei ir jāpielāgo attiecīgs krūštura atbalsts. Mūsu klāstā var iedalīt 3 līmeņus:

- 1. līmenis: zems atbalsts aktivitātēm ar nelielām krūšu kustībām (pilates, stiepšanās, spēka treniņi utt.);

- 3. līmenis: vidējs atbalsts aktivitātēm, kas izraisa mērenas krūšu kustības (dejas, kardiotreniņi utt.);

- 5. līmenis: Izcils atbalsts aktivitātēm, kas saistītas ar intensīvām kustībām (stepa dejas, skrejceļš, batuts u.c.).

Kā noteikt atbilstošo sporta krūštura izmēru

Izvēloties pareizu krūštura izmēru atbilstoši ķermeņa formām, tiks nodrošināts krūtīm nepieciešamais atbalsts un komforts. ai to noteiktu, paņemiet mērlenti un:

- nostājieties spoguļa priekšā;

- novietojiet mērlenti horizontāli muguras augšpusē uz plecu lāpstiņu apakšējās daļas;

- turiet mērlenti virs krūšu pilnīgākās daļas;

- pierakstiet mērījumu, mērlenti pārāk cieši nepievelkot;

- ja nepieciešams, izmantojiet mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

Ko iesākt, ja mugurpusē sporta krūšturis ir pārāk nostiepts?

Ja bļodiņas der, taču muguras lence ir pārāk cieša, varat to pagarināt ar krūštura pagarinātāju, (preces kods 8584752). Katrā iepakojumā iekļautais krūštura pagarinājums atbilst konkrētajam izmēram:

38 mm: saderīgs ar izmēriem XS AB, S AB, S CD, M AB, M CD, M EF L AB un L CD.

45 mm: saderīgs ar izmēriem L EF, XL CD, XL EF, 2XL EF un 3XL EF.

Kā uzvilkt stingra atbalsta krūšturi ar krustojamām lencēm?

Lai atvieglotu uzvilkšanu, aizāķējiet krūšturi priekšpusē un pēc tam pagrieziet to tā, lai aizdare būtu aizmugurē. Pēc tam paceliet krūšturi pāri krūtīm un izvelciet rokas caur lencēm, kā to darītu ar parastu krūšturi.

Kāds ir Decathlon sporta krūšturu dizaina process?

Mūsu Decathlon sportistu komandas izstrādātie krūšturi nodrošina maksimālu komfortu un novērš veselības problēmas. Lai samazinātu traumu un limfmezglu saspiešanas risku, mēs neizmantojam stīpiņas.Esam samazinājuši vīles krūšu galu zonā, lai pēc iespējas sekmīgāk novērstu berzēšanās risku. Visbeidzot, izmantojot materiālus, kas novērš sviedru izdalīšanos, varam nodrošināt komfortu, vienlaikus ievērojami samazinot ādas kairinājuma risku.

Kā kopt stingra atbalsta krūšturi ar krustojamām lencēm.

Šis sporta krūšturis ir paredzēts intensīvai sportošanai, tāpēc to var mazgāt ļoti bieži. Nepārsniedziet 30°C temperatūru un izmantojiet mūsu īpašo veļas maisiņu (preces kods 8505236). Lietojiet šķidro mazgāšanas līdzekli, nevis pulverveida līdzekli, un nelietojiet mīkstinātājus, kas var bojāt audumu gaisa caurlaidību. Nelieciet veļas žāvētājā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atbalsts: atbalstu testēja un apstiprināja Decathlon laboratorijas testa dalībnieces, mērot krūšu kustības. Katrs izmērs tika testēts atsevišķi. Mazgāšana: mazgāšanas un žāvēšanas testi garantē labu noturību (izmēru un krāsu stabilitāti).

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo produktu pārbaudīja testētāji Decathlon laboratorijā, lai apstiprinātu atbalsta līmeni. Pēc tam 10 skrējējas to apstiprināja skrējiena laikā ārtelpās. Pēc tam sešu mēnešu laikā tika veikts ilgtermiņa tests, lai produktu tālāk virzītu pa izstrādes posmiem.Šo sporta krūšturi testējušas un apstiprinājušas arī mūsu jātnieču komandas, apliecinot optimālu krūšu atbalstu jāšanas laikā.