Filtri 0
Filtri 0
KALENJI Kods. 8505235 2696051

Sieviešu stringu apakšbikses, melnas

6,00 €
4,20 €
-30%
Ar nodokļiem
  • Sieviešu bezvīļu stringu apakšbikses, ebenkoka melnas
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šie stringi piemēroti visām sportistēm, kuras vēlas komfortu un gaisa caurlaidību treniņos vai ikdienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Bezvīļu tehnoloģija samazina vīļu skaitu. Mīksts audums.

Mitruma pārvaldība

Audums novirza sviedrus. Ielaidumi gaisa caurlaidībai.

Elastīgums

6% elastāna saturs stringu apakšbiksēm, kas seko jūsu kustībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāda ir šo bezvīļu elastīgo stringu priekšrocība?

Lai vingrotu ar maksimālu komfortu, jāvalkā apģērbs, kas ļauj justies ērti.Tā kā mēs pievēršam uzmanību katrai apģērba detaļai, esam izstrādājuši šos stringus tā, lai tie piegultu visām kustībām.Mēs audumam pievienojām elastānu, lai tas būtu elastīgāks. Pamēģiniet, jūs to novērtēsiet.

Kāpēc šie bezvīļu stringi ir gaisu caurlaidīgi?

Šo sporta stringu apakšbikšu adījuma struktūra ir pielāgota tām zonām, kur notiek visintensīvākā svīšana (it sevišķi muguras lejasdaļā). Rezultāts? vēl lielākam komfortam ir optimizēta ventilēšana.

Šo sporta stringu ļoti smalkais sintētiskais audums nodrošina sviedru novadīšanu un ļoti ātru žūšanu.

Kāda ir "bezvīļu" tehnoloģijas priekšrocība šīm stringu apakšbiksēm?

Stingu "bezvīļu" tehnoloģija samazina berzes un kairinājumu risku.Tā kā tie ir bez vīlēm, varat valkāt plānāku sporta apģērbu, un jūs aizmirsīsiet, ka to valkājat.

Kādi izmēri ir pieejami šiem bezvīļu stringiem?

Stringiem ir pieejami šādi izmēri:

- XS/S

- M-L

- XL-2XL

Kā kopt bezvīļu stringu apakšbikses?

Šīs stringu apakšbikses paredzētas intensīvai lietošanai, un tās var mazgāt ļoti bieži. Ieteicams tās mazgāt temperatūrā, kas nav augstākā par 30°, un ievietot atsevišķi nopērkamajā veļas maisiņā. (kods 8505236)..

Lietojiet šķidrus mazgāšanas līdzekļus, nevis pulverveida mazgāšanas līdzekļus, un neizmantojiet audumu mīkstinātājus.Tas var ietekmēt auduma gaisa caurlaidības īpašības. Nedrīkst žāvēt veļas žāvētājā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 6.0% Elastāns, 94.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, lai apstiprinātu mūsu kvalitātes standartu ievērošanu. Ar šo produktu ir veikti mazgāšanas un žāvēšanas testi, lai nodrošinātu ilgstošu krāsas un formas saglabāšanos. Šīm sporta stringu apakšbiksēm veikts arī sviedru novadīšanas tests, lai pārbaudītu, vai audums absorbē un novada mitrumu no tā iekšpuses uz ārpusi.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šīs sporta stringu apakšbikses testēja un apstiprināja 10 skrējējas āra skriešanas apstākļos. Lai pārbaudītu šo produktu, skrējējas veica ilgstošu testēšanu 6 mēnešu periodā..