Filtri 0
Filtri 0
KALENJI Kods. 8801508 4853568

Gaisu caurlaidīgas skriešanas apakšbikses, melnas

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šīs elastīgās skriešanas apakšbikses nodrošina lielu kustību brīvību un turas cieši.Tās ir piemērotas visiem sporta veidiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Bezvīļu tehnoloģija samazina vīļu skaitu. Mīksts audums.

Mitruma pārvaldība

Audums novirza sviedrus. Ielaidumi gaisa caurlaidībai.

Elastīgums

5% elastāns nodrošina, ka apakšbikses turēsies cieši

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc šīs bezvīļu apakšbikses ir elastīgas?

Kustības ir sporta pamats. Lai veiksmīgi skrietu, ir svarīgi justies savā elementā ne tikai sporta apavu, bet arī apakšveļas ziņā. Tāpēc mēs izstrādājām šīs elastīgās apakšbikses. Pateicoties elastānam, ko esam pievienojuši audumam, tās pielāgosies katrai kustībai, vienlaikus nodrošinot noturību, kas nepieciešama patīkamai skriešanai bez diskomforta.

Kāpēc bezvīļu apakšbikses ir gaisu caurlaidīgas?

Šo sporta apakšbikšu adījuma struktūra ir pielāgota tām zonām, kur notiek visintensīvākā svīšana (it sevišķi muguras lejasdaļā): Tādā veidā tiek optimizēta auduma gaisa caurlaidība, lai nodrošinātu vēl lielāku komfortu.

Ļoti smalkais sintētiskais audums nodrošina apakšbikšu ātru žūšanu.

Kāds ir šo bezvīļu apakšbikšu piegriezums?

Mēs esam izveidojuši šīs apakšbikses hibrīda formā, apvienojot parastās apakšbikses (priekšpusē) ar šortu formas apakšbiksēm (mugurpusē), lai sniegtu kustību brīvību stakles daļā, vairāk nosegtu un balstītu dibena vaigus.

Kāpēc apakšbiksēm tiek izmantota bezvīļu tehnoloģija?

Šo apakšbikšu bezvīļu tehnoloģija samazina kairinājuma un berzes risku. Smalkākai sporta apakšveļai piemērota bezvīļu tehnoloģija, jo veļa nav redzama zem apģērba.

Kādi ir šo bezvīļu apakšbikšu izmēri?

Skriešanas apakšbiksēm ir pieejami šādi izmēri:

- XS/S: 91-96 cm

- M-L: 97-113 cm

- XL-2XL: 114-133 cm

Kā kopt šīs bezvīļu apakšbikses.

Šīs apakšbikses var mazgāt atkārtoti bez jebkāda riska. Tās patiešām ir izstrādātas, ņemot vērā izturību. Mēs tikai iesakām tās nemazgāt temperatūrā, kas pārsniedz 30°C. Ielieciet tos mūsu mazgāšanas maisiņā, kas tiek pārdots atsevišķi (preces kods. 8505236)..

Lietojiet šķidrus mazgāšanas līdzekļus, nevis pulverveida mazgāšanas līdzekļus, un neizmantojiet audumu mīkstinātājus.Tas var ietekmēt auduma gaisu caurlaidības īpašības.Nežāvējiet veļas žāvētājā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 5.0% Elastāns, 95.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Sviedru novirzīšana: sviedru novirzīšanas tests tika veikts ar katru materiālu laboratorijā, lai pārbaudītu, vai audums uzsūc un novirza mitrumu no auduma iekšpuses uz ārpusi un ļauj tam izžūt. Mazgāšana:mazgāšanas un žāvēšanas testi garantē labu noturību (izmēru un krāsu stabilitāti)Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, lai apstiprinātu mūsu kvalitātes standartu piemērošanu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šīs sporta apakšbikses testēja un atzinīgi novērtēja 10 skrējējas āra skriešanas apstākļos. Lai pārbaudītu produktu, skrējējas veica arī ilgstošu testēšanu 6 mēnešu periodā.

Videoklipi