Filtri 0
Filtri 0
KALENJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Šie bokseršorti papildinās apģērbu, lai sportojot jūs justos ērti. To priekšrocība: elastīgs audums, kas pieguļ kustībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Mitrumu novirzošs audums nodrošinās sausumu skriešanas laikā un pēc tam.

Elastīgums

16% elastāns nodrošina lielāku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā gaisu caurlaidīgie mikrošķiedras bokseršorti nodrošina kustību brīvību?

Sportojot ir svarīgi brīvi kustēties.Skriešanai nepieciešama kāju kustību brīvība.Lai nodrošinātu komfortu katrā solī, esam izvēlējušies bokseršortu audumam pievienot elastānu.Tas ir elastīgāks un pieguļ kustībām, lai jūs varētu skriet un justies ērti.

Kā gaisu caurlaidīgie mikrošķiedras bokseršorti novirza sviedrus?

Nodarbojoties ar sportu, no svīšanas nevar izvairīties. Jūs zināt, ka tā tas notiek, un samierināties ar to. Bet varbūt ir iespējams izvairīties no mitruma sajūtas, kas rodas pēc sportošanas. Ja būtu bokseršorti, kas nodrošinātu sausuma sajūtu pat visintensīvākā treniņa laikā. Šie bokseršorti to nodrošina – apsolām.Sintētiskais, tehniskais audums spēj novirzīt sviedrus.Tas arī žūst ātrāk.

Kāpēc šie gaisu caurlaidīgie mikrošķiedras bokseršorti ir tik ērti?

Ērts sporta apģērbs, kas padarīs sporta nodarbības vēl patīkamākas.Izvēloties atbilstošus bokseršortus, varat justies vēl ērtāk.Mēs nolēmām šiem sporta bokseršortiem neveidot vīles staklē.Tādā veidā mēs varam novērst berzes radīto diskomfortu.Garais piegriezums nodrošina lielāku kustību brīvību cirkšņos. Visbeidzot, elastīgā josta nodrošina labu atbalstu, bet nav pārāk cieša.

Kādi ir šo gaisu caurlaidīgo mikrošķiedras bokseršortu izmēri?

Šo bokseršortu izmēri ir no S līdz 3 XL.

Kā rūpēties par šiem gaisu caurlaidīgajiem mikrošķiedras bokseršortiem?

Šīs sporta apakšbikses ir paredzētas intensīvai lietošanai, tās var mazgāt un mazgāt atkārtoti.Mēs iesakām tās mazgāt ne vairāk kā 30° temperatūrā, ieliekot tos mūsu veļas maisiņā, kas tiek pārdots atsevišķi (kods:8505236).

Lietojiet šķidrus mazgāšanas līdzekļus, nevis pulverveida mazgāšanas līdzekļus, un neizmantojiet audumu mīkstinātājus.Tas var ietekmēt auduma gaisu caurlaidīgās īpašības.Nedrīkst žāvēt veļas žāvētājā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, lai apstiprinātu mūsu kvalitātes standartu ievērošanu. Ar šo produktu ir veikti mazgāšanas un žāvēšanas testi, lai nodrošinātu ilgstošu krāsas un formas saglabāšanos. Šiem sporta bokseršortiem ir veikts arī sviedru novirzīšanas tests, lai pārbaudītu, vai audums absorbē un novirza mitrumu no iekšpuses uz auduma ārpusi.

Garantija

2 Gadi