Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ROZĀ
  • BALTA
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Stilīgs krūšturis, kas nodrošina spēcīgu atbalstu augstas intensitātes aktivitātēm, piem., HIIT, kardio treniņiem, lēkšanai uz batuta un jāšanai ar zirgu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais, ātri žūstošais audums uztur jūsu ķermeni sausu treniņu laikā.

Kustības brīvība

24 % elastāna, kas nodrošina elastīgāku audumu, ļaujot jums brīvi kustēties.

Regulējams

Pielāgojiet plecu lencītes, lai nodrošinātu ideālu piegulumu.

Atbalsts krūtīm

Spēcīgs atbalsts augstas intensitātes sporta veidiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāda veida aktivitātēm ir paredzēts šis sporta krūšturis?

Šis spēcīga atbalsta sporta krūšturis ir izstrādāts tā, lai sniegtu krūtīm nepieciešamo atbalstu, veicot augstas intensitātes aktivitātes, piemēram, HIIT, kardiotreniņus, “bodyattack”, jāšanu ar zirgu un lēkšanu uz batuta.

Kā šis sporta krūšturis atvieglo kustības?

Ja vēlaties izbaudīt sporta aktivitātes, lai arī kādas tās būtu, ir svarīgi justies ērti. Tas nozīmē, ka ir jāvalkā piemērots apģērbs.

Elastāns, ko esam pievienojuši šī sporta krūštura audumam, padara to elastīgāku. Turklāt tam ir arī atvērta muguras daļa, kas atbrīvo jūsu lāpstiņas. Tas ļauj krūšturim sekot līdzi jūsu kustībām, ļaujot jums brīvi kustēties.

Kas nodrošina šī sporta krūštura elpojošās īpašības?

Treniņa laikā nav iespējams izvairīties no svīšanas. Taču nav patīkami justies slapjai un lipīgai katru reizi, kad trenējaties. Lai ierobežotu šo nepatīkamo sajūtu, mēs esam izgatavojuši šo sporta krūšturi no elpojoša auduma, kas novada sviedrus un ātri žūst. Tādējādi jūs varat vingrot, vienlaikus paliekot sausa.

Kā regulēšanas sistēmas padara šo sporta krūšturi ērtāku?

Visas šī sporta krūštura regulēšanas sistēmas ir izstrādātas, domājot par jūsu komfortu. Priekšpusē esošos āķīšus var izmantot, lai regulētu krūštura platumu. Lencītes var pagarināt vai padarīt īsākas.

Kāpēc šim sporta krūšturim ir polsteri?

Šim sporta krūšturim ir divi formēti putu polsteri.

Tie tur nav ievietoti tāpat vien. Tie nodrošina papildu atbalstu un lielāku komfortu, jo nosedz lielāku krūšu daļu. Tie nodrošina aizsardzību pret triecieniem, un, tā kā mēs zinām, ka treniņu laikā vēlaties izskatīties lieliski, tie arī veido skaistu formu.

Kāpēc fizisko aktivitāšu laikā ir svarīgi aizsargāt krūtis?

Jūsu krūtis ir delikāta ķermeņa daļa, kuru pamatā balsta tikai krūšu āda. Sporta aktivitāšu laikā tās ir pakļautas lielākām kustībām un vibrācijai nekā parasti, neatkarīgi no jūsu krūšu izmēra vai vecuma. Atkarībā no aktivitātes, ko veicat, tās var būt pakļautas līdz pat 5 reizēm lielākam spēkam nekā parasti. Sporta krūšturi sniedz būtisku atbalstu, kas nepieciešams jūsu krūtīm, lai tās pasargātu no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas noslīdēšanas.

Kāpēc pastāv dažādi atbalsta līmeņi?

Sportisko aktivitāšu laikā veiktās kustības izstiepj krūšu ādu un saites. Ja netiek nodrošināts piemērots atbalsts, pastāv lielāka iespējamība, ka jūs cietīsit no sāpēm vai priekšlaicīgas noslīdēšanas. Arī pārāk spēcīgs atbalsts var radīt kaitīgas sekas. Lai aizsargātu krūtis un vienlaikus saglabātu dabisko krūšu kustību, ir svarīgi nēsāt krūšturi, kas nodrošina pareizo atbalsta līmeni atbilstoši jūsu krūšu izmēram un aktivitātes intensitātei.

Kā mēs nosakām atbalsta līmeni, ko nodrošina “Decathlon” sporta krūšturi?

Mūsu laboratorijās tiek veikti krūšu atbalsta testi, kuros novērtē krūšu paātrinājuma samazinājumu sporta aktivitātes laikā. Pēc tam mūsu krūšturi tiek iedalīti vienā no šiem trim līmeņiem: 1 — zems atbalsts, 3 — vidējs atbalsts 5 — spēcīgs atbalsts.


Kā izvēlēties nepieciešamo atbalsta līmeni?

Jūsu krūštura atbalsta līmenim ir jābūt piemērotam aktivitātei, ar kuru nodarbojaties. Mūsu piedāvājumā ir trīs līmeņi:

- 1. līmenis: viegls atbalsts aktivitātēm, kurās krūšu kustība nav izteikta (pilates, stiepšanās, spēka treniņš u.tml.);

- 3. līmenis: vidējs atbalsts ir piemērots vidēji stiprai kustībai (fitnesa dejas, kardiotreniņi u.tml.);

- 5. līmenis: spēcīgs atbalsts (stepa aerobikai, skriešanai, lēcieniem uz batuta utt.) vingrojumiem, kuru laikā krūtis pakļautas intensīvai kustībai.

Kā uzzināt, kādu sporta krūštura izmēru iegādāties?

Izvēloties atbilstoša izmēra krūšturi, varat būt pārliecināta, ka tas nodrošinās krūšu atbalstu un būs ērts uz auguma. Lai izvēlētos pareizo krūšturi, sekojiet šiem norādījumiem:

- nostājieties spoguļa priekšā;

- turiet mērlenti horizontāli pāri mugurai lāpstiņu apakšdaļā;

- aplieciet mērlenti ap krūtīm to pilnīgākajā vietā;

- nomēriet, nesavelkot mērlenti cieši;

- lai iegūtu precīzāku mērījumu, izmantojiet mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

Kā tiek izstrādāti “Decathlon” sporta krūšturi?

“Decathlon” sporta krūšturi ir izstrādāti, lai optimizētu jūsu komfortu un novērstu veselības problēmas. Tajos nav stīpiņu, lai izvairītos no traumām un limfmezglu saspiešanas. Mēs esam pēc iespējas vairāk samazinājuši šuvju skaitu virs krūtsgaliem, lai mazinātu berzes risku. Dodot priekšroku sviedrus novadošiem audumiem, mēs nodrošinām jūsu komfortu un samazinām ādas kairinājuma risku.

Kā kopt šo sporta krūšturi?

Šis krūšturis ir paredzēts intensīvai lietošanai sportā, un to var mazgāt ļoti bieži. Mēs iesakām to mazgāt mūsu veļas maisiņā, kas ir nopērkams atsevišķi (Art. Nr.: 8505236), temperatūrā, kas nepārsniedz 30 °C. Lietojiet šķidru mazgāšanas līdzekli, nevis pulveri, un nelietojiet mīkstinātājus, jo tie var ietekmēt auduma elpojamību.

Mēs neiesakām žāvēt šo sporta krūšturi veļas žāvētājā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atbalsts: atbalsta līmenis ir pārbaudīts un apstiprināts “Decathlon” laboratorijā, mērot krūšu kustības. Katrs izmērs tiek pārbaudīts atsevišķi. Sviedru novadīšana: laboratorijā katram materiālam tiek veikts sviedru novadīšanas tests, lai pārliecinātos, ka audums uzsūc mitrumu un novada to no iekšpuses uz āru, lai tas varētu iztvaikot. Mazgāšana: mazgāšanas un žāvēšanas testi nodrošina, ka produkts saglabā savu formu un krāsu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šis produkts ir testēts “Decathlon” laboratorijā, lai pārbaudītu tā sniegto atbalsta līmeni. Pēc tam testētāju grupa pārbaudīja to svarcelšanas treniņa laikā (standartizēts lietošanas tests), lai pārliecinātos, ka tas ir ērti valkājams treniņu laikā. Viņas turpināja to lietot vēl 6 mēnešus, pirms tas tika galīgi apstiprināts.