Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šo apakšstilba un pēdas aizsarga komplektu, lai droši nodarbotos ar karatē.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Poliuretāna apvalks, augsta blīvuma putas augstai aizsardzībai pret nolietojumu.

Stabilitāte

Ergonomiska aizsardzība ar dubultu stiprinājumu labākai pielāgošanai

Aizsardzība pret triecienu

Biezas putas uz apakšstilba un pēdas efektīvi absorbē triecienus

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ergonomiska aizsardzība

Lai apakšstilba aizsargs nenoslīdētu karatē nodarbību vai cīņas laikā, mēs izmantojām anatomiskos datus. Mērķis? Izveidot aizsargu, kas patiešām satvertu Jūsu apakšstilba formu. Putas forma seko apakšstilba dabiskajām aprisēm, nodrošinot ideālu pielāgošanu.

Griešanās problēmas novēršana

Esam pievienojuši divas siksnas katra apakšstilba pusē ciešai satverei. Kopā ar ergonomisku dizainu dubultā siksna pasargā to no griešanās. Ar griešanos mēs domājam faktu, ka apakšstilba aizsargi slīd cīņas laikā. Dažreiz Jums liekas, ka visas nodarbības laiku esat tos pārkārtojuši. Bet tagad varat koncentrēties vienīgi uz cīņu, pilnībā baudot neierobežotas kustības.

Aizsardzība un izturība

Šim modelim, kas atbilst Pasaules Karatē federācijas noteikumiem, ir divas noņemamas daļas: apakšstilba un pēdas aizsargs. Šīs divas daļas ir veidotas no biezām putām, kas pārklāj visu apakšstilbu un pacēlumu, nodrošinot lielisku aizsardzību pret triecieniem. Poliuretāna apvalks ļoti labi aizsargā pret nolietojumu.

Karatē apakšstilba aizsarga izvēle

“Apakšstilba un pēdas aizsargiem ir pieejams S, M, L un XL izmērs.

Šie izmēri atbilst šādiem augumiem:

S izmērs (augumam, kas mazāks par 1,52 m)

M izmērs (augumam starp 1,52 un 1,70 m)

L izmērs (augumam starp 1,70 un 1,88 m)

XL izmērs (augumam, kas lielāks par 1,88 m)

Pielāgojiet apakšstilba aizsargu savai kājai un nostipriniet to ar līplentēm. Jūsu apakšstilbu aizsargiem jābūt ne pārāk ciešiem un ne pārāk brīviem: tiem nav jāslīd.”

Lietošanas norādījumi

Valkāšanai uz basas kājas, bez zeķēm. Pēc lietošanas neaizmirstiet izžāvēt apakšstilba aizsargu. Tas palīdz novērst nepatīkamus aromātus un pagarināt aizsargu kalpošanas ilgumu.

Kopšanas norādījumi

Tīri noslauciet ar mitru drānu, kas iemērcēta ziepjūdenī. Ļaujiet dabīgi nožūt. Neatstājiet siltuma avota, piemēram, radiatora, tuvumā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

2 gadi