Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8516618 2602586

Meiteņu sporta legingi “100”, melni

5,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šie legingi ir paredzēti, lai veiktu aktivitātes, kuru laikā jūsu bērns nesvīst un, kas neprasa lielu piepūli.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Audums ar augstu kokvilnas sastāvu patiesa mīkstuma nodrošināšanai

Mitruma pārvaldība

Kokvilnas materiāls, kas aiztur mitrumu un lēni žūst

Elastīgums

Satur elastānu, tādējādi nodrošinot komfortu un kustību brīvību

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vingrošanas apģērbs, kas radīts bērniem un pusaudžiem vecumā no 6 līdz 14 gadiem 172 cm zēniem un 166 cm meitenēm

Mūsu klāsts tika radīts bērnu iekštelpu sporta veidiem vai fiziskās audzināšanas nodarbībām skolās.

Balstoties uz Pasaules Veselības organizācijas (WHO) ieteikumiem, bērniem katru dienu vismaz 60 minūtes būtu jānodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm

Ir skaidri norādīts, cik nozīmīgu lomu bērnu un pusaudžu attīstībā un fiziskajā un garīgajā labsajūtā ieņem sports: Tas attīsta motorās spējas un veiklību, pašapziņu un sociālo integrāciju.

Kas ir izglītojošā vingrošana un sports?

Fiziskās audzināšanas nodarbības un sportiskās aktivitātes ļauj bērniem atbrīvot enerģiju un iepazīt visas viņiem pieejamās fiziskās iespējas: lekšanu, līdzsvaru, kustību un figūru sēriju veikšanu. Galvenokārt ar to nodarbojoties skolas fiziskās izglītošanas nodarbībās, veselības uzlabošanas nolūkos to var darīt arī vingrošanas zālē.

Vingrošanas sniegtais prieks:

Kustēšanās, izklaidēšanās un sporta izbaudīšana kopā ar draugiem ‒ tas viss, sekojot grupas noteikumiem, vingrošanā ir pieejams un tam ir daudz ieguvumu, kurus izbaudīsiet gan jūs, gan jūsu bērns.

“Domyos” produktu radīšanas process

Mūsu dizaina komandas darbojas viena mērķa vārdā ‒ sniegt perfektu atbalstu sviedru novirzīšanai, siltumu un elastību, kas balstīts uz mūsu jauno sportistu vajadzībām.

Jūsu bērnam būs iespēja izvēlēties pilnu vingrošanas apģērba komplektu: T kreklu, bezpiedurkņu kreklu, legingus, bikses, šortus, sporta kreklu vai jaku.

Atrodiet ideālo izmēru bērnam vai pusaudzim

Esam pilnveidojuši izmērus bērniem vecumā no 6 līdz 14 gadiem.

Tagad attēlojam produktus gan kopā ar vecuma diapazonam atbilstošu izmēru, gan arī ar bērna garumam atbilstošu izmēru. Mēs zinām, ka viena vecuma bērniem auguma garums var būt krasi atšķirīgs. Droši nomēriet savu bērnu, lai redzētu, kurš modelis viņam der vislabāk

Piedāvājam arī papildu izmēru bērniem vecumā no 14 līdz 15 gadiem: zēniem līdz 172 cm un meitenēm līdz 166 cm

Vai zinājāt?

Mūsu produkti regulāri tiek testēti, un mēs tos uzlabojam, balstoties uz savu klientu atsauksmēm.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 92.0% Kokvilna, 8.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem. Šim apģērbam ir testēta noturība pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos, ka tas saglabā savu formu un krāsu.

Garantija

2 Gadi