Filtri 0
Filtri 0
Display filters
68 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc darbības
By color
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • BRŪNA
  • BALTA
  • BORDO
  • SARKANA
  • ZAĻA
  • HAKI
  • PURPURA
  • SMILŠKRĀSA

Vīriešu apakšveļa – apakšbikses, bikses, krekli u. c. preces zemām temperatūrām

Termoveļa ir apakšveļa, kuras pārdomātais bezšuvju piegriezums līdzinās parastai apakšveļai, taču tā tiek izgatavota no speciāla materiāla. Šādai veļai piemīt izcila siltumizolācija, bet vienlaikus tā ir īpaši plāna un zem ikdienas drēbēm praktiski nav pamanāma vai jūtama. Samazinātais šuvju skaits novērš nepatīkamo berzēšanas sajūtu, ko nereti rada šuves apģērbā. Tā ir kā “otra āda” – tikpat elastīga, ērta un nejūtama. Šādu veļu var vilkt zem vīriešu sporta drēbēm un uzreiz sākt nodarboties ar vingrošanu! Termokrekls atgādina ierastu apakškreklu ar īsākām vai garākām piedurknēm. Šāds krekls pasargās gan no aukstuma, gan vēja, kas var izspraukties cauri apģērba virsējai kārtai.

Termoapakšbikses var būt gan kā garās bikses, gan pusbikses, gan šorti – atkarībā no tā, kam dodat priekšroku, kā arī no virsējo bikšu garuma. Principā termoveļa ir apakšējais apģērba slānis, kas cieši pieguļ ķermenim, neietekmējot pārējo uzvilkto apģērbu. Ja jūs esat jaunas termoveļas meklējumos, bet nezināt, kur sākt, ieskatieties mūsu interneta veikalā Decathlon.lv. Pie mums pieejama plaša kolekcija no pārbaudītiem un kvalitatīviem zīmoliem – termokrekli, termobikses un termoapakšbikses iespaidīgā sortimentā vienuviet!

Bezšuvju termobikses un termokrekls vīriešiem – labākā izvēle ikdienas aktivitātēm aukstā laikā

Pateicoties īpašajam audumam, termoveļa ne tikai sniedz papildu komfortu un uztur ķermeni siltu, bet arī ļoti ātri žūst. Bieži termoveļa ir sausa, to izņemot no veļasmašīnas – tai nav nepieciešama papildu žāvēšana. Šī īpašība noderēs tiem vīriešiem, kuri vēlas nodoties aktivitātēm sniegā vairākas reizes dienā. Tādējādi pēc izžūšanas to varēs atkal ātri uzvilkt, paķert snovborda dēli un doties kārtējo reizi uz kalna nogāzi. Patiesi lielisks risinājums, ja dodaties ceļojumā uz kādu augstāku kalnu virsotni un jums ir ierobežots sniega baudīšanas laiks!

Baudot dabu tepat Latvijā, termoveļu var ņemt līdzi arī laivu braucienā vai paliekot pa nakti teltī. Ja naktis ir vēsas, tad šāds vīriešu apģērbs pasargās no aukstuma, kas var nemanāmi piezagties šādās situācijās – arī vasarā naktis var nebūt tik siltas, cik mēs to vēlētos. Lai arī termoveļa tiek lielākoties izgatavota no sintētiskas šķiedras, pateicoties īpašai tehnoloģijai, audums ir izteikti elpojošs un elastīgs – arī guļot ar to, jūs neizjutīsiet diskomfortu, gluži pretēji – jūs izbaudīsiet nakti zem klajas debess vai teltī ērtāk nekā jebkad!

Dažādu variantu un formu termoveļa jūsu iecienītākajā krāsā vietnē Decathlon.lv

Termoveļa ir izteikti iecienīta to vīriešu vidū, kuriem patīk nodoties fiziskām nodarbēm vai iecienītajam vaļaspriekam skarbākos laikapstākļos. Tā ir lieliska apģērba izvēle sportiskām aktivitātēm gada vēsajā laikā. Piemēram, riteņbraukšanā, kur svarīgi panākt pēc iespējas mazāku vēja pretestību, termoveļa ļauj sasniegt optimālu sniegumu arī temperatūrās tuvu nullei vai zem tās, nodrošinot nepieciešamo kustību brīvību. Tāpat arī šāda veļa nav paredzēta tikai sportošanai ziemā – tiklīdz paliek vēsāks, mainoties sezonām, var droši vilkt termoveļu un turpināt sportot.

Termoveļas nepārspējamās īpašības novērtē arī tie stiprā dzimuma pārstāvji, kuri saviem hobijiem ļaujas pat spēcīgā salā, piemēram, zemledus makšķernieki, mednieki un citi aktīvās atpūtas cienītāji. Tā visnotaļ ir universāla vīriešu apakšveļa, jo nodrošinās siltumu arī tad, kad jūs pats nekustaties. Dažādos veikalos pieejams plašs termoveļas klāsts, taču vietnē Decathlon.lv to atrast būs visvienkāršāk. Šeit ar pāris klikšķiem ko piemērotu sev atradīs pat visprasīgākie klienti. Jūs iepriecinās preces, kas piemērotas jūsu aktīvajam dzīvesveidam, turklāt piedāvājums ir tik plašs, ka kaut kas noteikti būs pieejams arī jūsu mīļākajā krāsā un piegriezumā! 

Vīriešu termoveļa sportam un ikdienai

Vīriešiem komforts ir viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem laba laika pavadīšanai jebkurā temperatūrā. Termoveļa vīriešiem sniedz vairākas priekšrocības tad, kad ārā pūs vējš vai ir auksts. Šāda tipa veļa ne tikai nodrošinās patīkamu siltumu, bet arī izcili regulēs ķermeņa temperatūru aukstās dienās. Termoveļa ir veidota tā, lai uzturētu ķermeni siltu, vienlaikus efektīvi izvadot sviedrus. Elpojošais materiāls neļauj tiem uzkrāties jebkuros apstākļos, arī izteikti intensīvu aktivitāšu laikā. Šī iemesla dēļ termoveļu var droši valkāt arī ikdienā – tā būs fantastiski piemērota nesteidzīgām pastaigām ar kādu draugu vai suni pa sniegotām dabas takām. Arī tiem, kuri daudz laika pavada ārā, piemēram, veicot savus darba pienākumus, noteikti lieti noderēs kāds termobikšu pāris vai silts termokrekls. Tos varēs viegli pavilkt gan zem uniformas, gan darba apģērba, tiem paliekot nemanāmiem.

Siltas vīriešu apakšbikses un daudz citu preču vietnē Decathlon.lv

Vietnē Decathlon.lv jūs gaida vīriešu termopreces ar vēl neredzētām atlaidēm un izpārdošanām. Mūsu veikalā atradīsiet sev atbilstošu termoveļu, kas nodrošinās siltumu un ērtības, turklāt jūs patīkami pārsteigs preču cena, kvalitāte un sortiments. Pie mums pieejams viss sportošanai un ikdienai pašos skarbākajos laikapstākļos – vīriešu apakšbikses, termobikses, termoveļas komplekti, cepures un pat siltas zeķes, lai pasargātu jūs no salšanas un saaukstēšanās. Sniegs, vējš, sals, putenis – nekas jūs vairs nespēs apturēt, lai nezaudētu formu un sasniegtu jaunus personīgos rekordus!

Pirms pasūtīt termoveļu, jāatceras, ka, neskatoties uz elastīgo audumu, vīriešu termoveļas izmērs jāizvēlas atbilstoši jūsu augumam. Līdzīgi kā visam citam apģērbam, arī tai nav ieteicams būt pārāk ciešai vai brīvai. Aukstumā asinsrite mēdz palēnināties, un cieši pieguļošs apģērbs papildus veicinās asinsrites palēnināšanos, kā arī nenodrošinās nepieciešamo kustību brīvību. Savukārt pārāk plata termoveļa pietiekami nepieguls jūsu ķermenim un pat traucēs, piemēram, ja drēbes, ko velkat virs tās, jums ir tieši laikā. Baudiet ziemu, ļaujoties pašiem ekstremālākajiem sporta veidiem ar sausu apakšveļu!