Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA / PELĒKA / ZILA
  • ZILA / PELĒKA
  • BALTA / PELĒKA / OKERA
  • BRŪNA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu “Inesis” komandu izstrādātie apavi ļauj ērti spēlēt golfu temperatūrā no 10 °C līdz 20 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Svars

43. izmēra apavu pāris sver aptuveni 760 g.

Saķere

Cietas gumijas tapiņas labākai saķerei.

Griezuma komforts

EVA zole, kas ar savu maigumu un elastību sniedz labāku komfortu.

Ūdensnecaurlaidīgs

Apaviem ir ūdensnecaurlaidīga membrāna.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturīgi un ūdensnecaurlaidīgi

Komanda ir izstrādājusi apavus “MW500” ar ūdensnecaurlaidīgu membrānu. Tā aptver visu apavu. Daudz uzmanības esam veltījuši arī detaļām, piemēram, “teknei”, kas savieno apavu augšdaļu un mēli, lai ūdens nenokļūtu apavā.



“MW500” ir kļuvuši ūdensnecaurlaidīgi, pateicoties tā konstrukcijai, nevis kādam mākslīgam procesam. Tāpēc tie būs ūdensnecaurlaidīgi visu savu kalpošanas laiku, nevis tikai pirmos pāris lietošanas reizes.

Trīsdaļīga zole

Zinot, cik svarīga golfā ir laba pēda, labas zoles dizains ir būtisks, lai golfa spēlētājiem piedāvātu vislabāko kontaktu ar zemi.



Mēs esam apvienojuši saķeri, komfortu un izturību. Maigos laikapstākļos zeme var būt sausa vai mitra. Tāpēc inženieri ir izstrādājuši trīsdaļīgu zoli:



Gumijas daļa

TPU daļa nodrošina lielisku saķeri uz mīkstas zemes

EVA starpzoles daļa nodrošina izcilu komfortu staigājot.

Veidoti golfa vēzienam

Apavu produktu inženiere Sofija ir strādājusi kopā ar “Sportslab” komandām. Viņi ieskicēja pētījumu, kas bija jāīsteno, lai noteiktu, pirmkārt, spiediena zonas pēc intensitātes līmeņa un, otrkārt, šo slodžu virzienu golfa vēziena laikā gan kreisajai, gan labajai kājai.

Līdz vissīkākajai detaļai

Tāpēc mēs esam izstrādājuši asimetrisku zoli, kur katram radzei ir īpaša loma: garumā, platumā vai augstumā nav divu vienādu. Tās ir arī izvietotas pa zoles virsmu, lai atbilstu spiediena zonām, staigājot vai vēzējot. Radžu pielāgošana palīdz garantēt lielisku saķeri, vienlaikus ierobežojot nodilumu.



Ārējā zole ir arī perforēta, lai nodrošinātu elastību un samazinātu svaru.

EVA komforts

“Inesis MW500” apavi ir ļoti ērti. Kā redzējām, to nodrošina gumijas ārējās zoles elastība un lokanība, kā arī EVA putu starpzoles amortizācija. Tas ir skriešanas apavos plaši sastopams komponents. Tā gūst labumu no visas Decathlon skriešanas un taku zīmolu pieredzes, kuri izstrādāja ekskluzīvas EVA formulas.

Dinamiskāka virsa

Tā kā šoreiz, izstrādājot “Inesis Grip Waterproof”, viņiem tika dota tukša lapa, izstrādājot “Inesis MW500” virsmu, Ēriks un Tanguī varēja izmantot iepriekšējās versijas dizainu.



Ideja bija saglabāt “Inesis Grip Waterproof” identitātes kodus, vienlaikus padarot līnijas dinamiskākas un padarot tos ērtākus lietošanā. Pēdas priekšdaļa tagad ir vienlaidu, lai tā būtu elastīgāka. Tad vēl ir viss, ko jūs neredzat.

Testēti visos apstākļos

Testētāji visā Francijā un testēšanas uzsākšana ziemas vidū ļāva mums spiest “MW500” līdz to robežām, liekot tiem saskarties ar ierobežojošākiem apstākļiem, nekā tiem bija paredzēts. “MW500” saskārās arī ar visdažādākajām trasēm un reljefu: dubļi, smiltis, lietus, sauss reljefs utt. Patiesi universāli golfa apavi jebkuros apstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Glabājiet apavus sausā vietā.Neglabājiet apavus uz siltuma avota.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produktus pakļauj nopietniem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka nevar aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras piedzīvosiet, lai panāktu pastāvīgu progresu.