Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda izstrādāja šo slēdzeni, lai sērfotāji varētu droši uzglabāt savas automašīnas atslēgas, pašiem esot ūdenī.Maks. iekšējais izmērs: 10x6x3,5 cm.

Šī augstās ietilpības piekaramā slēdzene ar kodu ļauj jums droši uzglabāt automašīnas atslēgas, kamēr sērfojat.Mīkstais plastmasas pārklājums pasargā jūsu automašīnas virsbūvi no skrāpējumiem.

Rāmis: 100.0% Cinka sakausējums; Papildu detaļas: 50.0% Polipropilēns (PP), 50.0% Termoplastiskais polietilēns (TPE); Rokturītis: 100.0% Tērauds

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

1 klasiskā vai elektroniskā automašīnas atslēga.Maks. izm.: 10x6x3,5 cm.

Ērta atvēršana/aizvēršana

4 ciparu kods.Tikai viens grozāmais mehānisms, samazinātam korozijas riskam.

Aizsardzība pret triecienu

Mīksta plastikāta aizmugure automašīnas virsbūves aizsardzībai.

Izturība

Cinka korpuss.Tērauda āķa cilpa.Vāciņš ciparu ripu aizsardzībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Koda iestatīšana.

Produkta komplektācijā ietilpst attēlu lietošanas instrukcija.Lai iestatītu kodu:- iestatiet visus 4 ciparus pozīcijā “0”;

- atveriet slēdzeni un apskatiet priekšdaļas iekšpusi;

- pavērsiet iekšpusē izvietoto bultiņu (augšpusē, kreisajā pusē) pa labi;

- izdomājiet un iestatiet savu 4 ciparu kodu (uzmanību: lūdzu, iegaumējiet šo kodu!);- pavērsiet iekšpusē izvietoto bultiņu (augšpusē, kreisajā pusē) pa kreisi, lai iestatītu savu kodu.Jūsu piekaramā slēdzene ir gatava lietošanai.

Lietošana.

Lai aizvērtu slēdzeni, ievietojiet tajā savas atslēgas un aizveriet vāciņu (nepiemērojot spēku); pieslēdziet slēdzeni drošā vietā, ievietojot un nofiksējot U formas cilpu tai paredzētajās atverēs.Sagroziet visus četrus ciparu diskus, lai paslēptu savu kodu un aizveriet plastmasas vāciņu, lai pasargātu diskus no svešām acīm, lietus utt.Lai to atvērtu, izmantojiet diskus, lai ievadītu iestatīto 4 ciparu kodu, atveriet slēdzeni, izņemiet atslēgas un noņemiet slēdzeni, atbloķējot U formas cilpu.

Lietošanas ierobežojumi.

Nav piemērots (lietojot atsevišķi) bezatslēgas atvēršanas sistēmām, izņemot situācijas, ja atslēga vai magnētiskā karte pirms ievietošanas kastē tiek ietīta alumīnija folijā, nodrošinot signāla bloķēšanu.Pārliecinieties, ka signāls ir bloķēts.Neatstājiet slēdzeni pieslēgtu pie automašīnas: nelabvēlīgu laikapstākļu iedarbības rezultātā uz tās var attīstīties korozija, kā arī tā var radīt automašīnas virsbūves bojājumus braukšanas laikā.

Kopšana.

Divas reizes gadā apstrādājiet ar “WD40” rūsas noņēmēju:- 4 ciparu ripas, lai uzturētu mehānisma veiktspēju;

- abus fiksācijas punktu ieliktņus;

- iekšējo slēdzeni U veida slēdža atvēršanai.

Izstrāde un testēšana praksē.

Produktu izstrādājušas un testējušas mūsu sērfotāju komandas Hendajā, Francijā.“Olaian” globālais dizaina izstrādes centrs atrodas Hendajā, Bidasoa upes krastos.Tādējādi mēs varam izstrādāt produktus, sadarbojoties ar to lietotājiem un darīt to jūras vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi