Filtri 0
Filtri 0
STAREVER

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
  • ROZĀ
  • BALTA
  • SMILŠKRĀSA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu aizrautīgo dejotāju komanda atkārtoti izstrādāja šīs zeķubikses, tagad tās ir ražotas no izturīgāka diega, ļaujot justies ērti jebkuram dejotājam.

Meklējat zeķubikses?Šīm staipīgajām un izturīgajām zeķubiksēm no daļēji necaurspīdīga auduma ir rūpnieciski izstrādāta pirkstgalu daļa, lai audums deju apavos nekrunkotos.

Pamatmateriāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Zeķubikses ar kokvilnas ķīlīti staklē papildu komfortam.

Elastīgums

Pateicoties piegriezumam un audumam, piemērotas virknei plašu kustību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Denjē.

50 DEN.

Kāpēc vajadzīgas dejošanas zeķubikses?

Baleta zeķubikses ir baleta tērpa neatņemama sastāvdaļa, kurās labi redzamas kāju kustības.Pateicoties funkcionālajam dizainam un apretūrai, zeķubikses ir ērtas un ciešas.Pateicoties kokvilnas ķīlītim un pastiprinātai pēdu daļa, kalpo ilgāk.

Zeķubikses, kas piedāvā vairāk.

Mēs atkārtoti izstrādājām mūsu dejošanas zeķubikses, izmantojot stingrāku, izturīgāku diegu, lai tās kalpotu ilgāk.

Turklāt mēs esam papildinājuši pieejamo toņu klāstu, lai ikviens atrastu piemērotāko tieši sev.

Videi draudzīgāks ražošanas process.

Mēs izmantojam pavediena krāsošanas tehnoloģiju, lai piešķirtu mūsu zeķubiksēm to krāsu.Šī inovatīvā tehnoloģija ir videi draudzīgāks apģērbu krāsošanas veids.Standarta krāsošanas procesā diegs pirms krāsošanas tiek ieadīts vai ieausts audumā.Izmantojot pavediena krāsošanas tehnoloģiju, tiek krāsots pats diegs (iepriekš izvēlētā krāsu daudzumā), pirms tas tiek izmantots, lai ražotu audumu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim apģērbam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot vienmēr pārliecināties par produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu testēšanas inženieris testēja šo produktu gan kopā ar profesionāliem dejotājiem, gan amatieriem.Viņi to izmēģināja treniņu laikā un pēc tam norādīja uz produkta priekšrocībām un trūkumiem.Mēs atstājām lietas, kas bija labas un izlabojām trūkumus, lai apmierinātu dejotāju vajadzības.Mūsu produktu menedžere Karlīna apģērba konstruēšanas laikā gādā, lai katru jauno modeli uzlaiko visu izmēru nēsātāji.