Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8540100 2836836

Sieviešu golfa cepure ar nagu “WW900”, tumši zila

8,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu golfa entuziastu komanda ir izstrādājusi šo golfa cepuri ar nagu, lai jūs varētu spēlēt golfu siltos laika apstākļos (virs 20 °C).

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Viegla cepure ar nagu ‒ valkājot to pat nemanīsiet.

Regulējams

Pielāgojama siksniņa ar līplenti:galvas apkārtmēram no 50 līdz 62 cm.

Aizsardzība pret sauli

Cepures nags pasargā jūsu acis no saules.

Elpojamība

Ātri žūstoša auduma sastāvdaļa, kas viegli novada sviedrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kad nēsāt cepuri ar nagu.

Nēsājiet šo cepuri ar nagu, kad saule jums spīd acīs vai kad ārā ir karsts.Ļoti vieglā sastāvdaļa efektīvi novada sviedrus, saglabājot jūsu galvu vēsu un aizsargātu, kā arī valkājot to pat nemanīsiet.

Golfa cepures ar nagu galvas apkārtmērs.

Līplentes siksniņa aizmugurē ļauj jums to pielāgot jūsu galvas apkārtmēram:šī cepure ar nagu ir piemērota galvas apkārtmēram no 50 līdz 62 cm.Papildus līplentei ir arī elastīga josla, kas pielāgo cepuri jūsu galvai, lai sasniegtu optimālu komfortu, neļaujot tai piekļauties par ciešu.Lai noteiktu jūsu izmēru, aplieciet mērlenti ap galvu virs uzacīm.Pārliecinieties, ka tā ir paralēli grīdai, kad jūsu galva stāv taisni.

“Inesis”, dizaina stāsts

Mēs izstrādājam savus produktus tā, lai jūs varētu ērti spēlēt neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa.Mūsu golfa entuziastu komanda izstrādā ikvienu “Inesis” produktu pēc lietotāju novērošanas un uzklausīšanas, lai nodrošinātu to, ka golfa spēle vienmēr sagādā prieku.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliesteris; Iekšējais materiāls: 17.0% Elastāns, 83.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produktus pakļauj nopietniem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka nevar aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras piedzīvosiet, lai panāktu pastāvīgu progresu.