Filtri 0
Filtri 0
KIMJALY

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu jogas speciālisti izstrādāja šo acu spilventiņu atpūtai jogas, nidra jogas vai atjaunojošās jogas nodarbības beigās.

Šis jogas acu spilventiņš ir ražots Francijā no kokvilnas un lina, un tas palīdzēs jums atpūsties nodarbības beigās.

Pildījums: 100.0% Lins; Pamatmateriāls: 61.0% Kokvilna, 39.0% Lins

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgājiet pārvalku ar rokām 30 °C.

Ērta lietošana

Noņemams pārvalks. Izmēri: 21 x 9 cm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ nepieciešama relaksācijas maska?

Acu spilventiņš palīdz jums atslābināties relaksācijas fāzē. Linsēklu svars maigi spiež uz acu āboliem, ieskaujot jūs tumsā. Koncentrējieties uz savu elpošanu, enerģijas plūsmu un dažādu ķermeņa daļu apzināšanos, lai jūs patiešām varētu atpūsties.



Viens vai divi pilieni lavandas vai rūgtā apelsīna ēteriskās eļļas uz maskas (tā, lai tā nenonāktu tiešā saskarē ar acīm) palīdzēs jums gūt mieru un veicinās labsajūtu.

Kā izmantot acu spilventiņu?

Acu spilventiņš rada maigu spiedienu uz acīm. Tas palīdz atslābināties un relaksēties nidra jogas vai atjaunojošās jogas nodarbības beigās. Tas palīdz atslābināt sejas muskuļus un veicina asinsriti. Tas ir arī lieliski piemērots meditācijai. Spilventiņu var ievietot ledusskapī, lai iegūtu atvēsinošu efektu, vai uz dažām sekundēm ievietot mikroviļņu krāsnī, lai to nedaudz sasildītu.

Mūsu produktu izstrādes process

No iesācēja līdz jogas instruktoram ‒ visus mūsu komandas biedrus vieno šī kaislība.

Neatkarīgi no tā, vai mēs izvēlamies maigās jogas treniņu vai dodam priekšroku dinamiskākām nodarbībām, mēs visi tiecamies pēc līdzsvara. Sadarbībā ar mūsu jogas vēstnieku tīklu, izstrādājam produktus, kas atbilst jūsu vajadzībām un dzīves filozofijai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi