Filtri 0
Filtri 0
KIMJALY Kods. 8554823 2755401

Jogas un meditācijas spilvens, smilškrāsas

30,00 €
Ar nodokļiem
  • Jogas un meditācijas spilvens “Zafu”, vīnsarkans
  • Jogas un meditācijas spilvens “Zafu”, vīnsarkans
  • Jogas un meditācijas spilvens “Zafu”, vīnsarkans
Krāsa: SMILŠKRĀSA
  • SMILŠKRĀSA
  • ZILA
  • BORDO
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Jūsu sēdus pozām jogā un meditācijā esam izstrādājuši šo zafu ar kokvilnas pārklāju un polsterējumu, kas izgatavots no pārstrādāta materiāla.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Iestrādāta siksna spilvena pakarināšanai vai pārnēsāšanai.

Ērta uzturēšana

Kokvilnas pārklāju var noņemt un izmazgāt ar rokām. Žāvēt izklātu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc ir vērts izmantot zafu?

Zafu palīdz ieņemt pareizu pozu jogā un meditācijas nodarbībās un var pat novērst iespējamus ievainojumus. Tas tika izstrādāts, lai ieņemtu jūsu muguras dabisko izliekumu, lai atvieglotu elpošanu.

Sēžot sakrustotām kājām, mūsu meditācijas spilvens palīdz ceļiem pieskarties grīdai, lai veidotu dabisku izliekumu mugurkaulā. Sukhasana vai lotusa pozīcijā zafu palīdz saglabāt pozu un koncentrēties jogas nodarbībai.

Izmērs: svars.

Mūsu “Zafu” spilvena diametrs ir 35 cm, augstums – 18 cm.Tā svars ir 1,5 g.

Polstera pildījums.

Mūsu balsta spilveni ir pildīti ar pārstrādātiem tekstilizstrādājumiem.Tas nodrošina atkritumiem otru dzīvi.Ir vērts paturēt prātā, ka diega iegūšanai no pārstrādātas kokvilnas ir nepieciešams daudz mazāk resursu, salīdzinot ar standarta vai organisko kokvilnu.Tāpēc tas ir lielisks, izturīgs risinājums.

Mūsu produktu izstrādes process

No iesācēja līdz jogas instruktoram ‒ visus mūsu komandas biedrus vieno šī kaislība.

Neatkarīgi no tā, vai mēs izvēlamies maigās jogas treniņu vai dodam priekšroku dinamiskākām nodarbībām, mēs visi tiecamies pēc līdzsvara. Sadarbojoties ar mūsu jogas vēstnieku tīklu, izstrādājam videi draudzīgus produktus, kas atbilst jūsu vajadzībām un dzīves filozofijai. Mēs vēlamies padarīt jūsu jogas treniņus par pozitīvu, bagātīgu un videi draudzīgu pieredzi.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 70.0% Kokvilna, 30.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim “Zafu” spilvenam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana.Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi