Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8753805 4641781

Bērnu mini batuts, ekodizains

49,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / OKERA
  • ZILA / OKERA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu “Baby Gym” produktu dizaineri izstrādāja šo batutu, lai palīdzētu bērniem attīstīt psihomotorās prasmes un kļūt patstāvīgākiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Produktu iespējams pilnībā izjaukt.

Aizsardzība pret triecienu

Rāmi pārklāj 20 mm biezs putu materiāls.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dinamiskā līdzsvara sasniegšanas posmi.

Bērniem, kuri ir jaunāki par 4 gadiem, ir jāiemācās kontrolēt savu ķermeni un kustēties jebkurā virzienā, pēc tam pakāpeniski jāuzlabo savas kustības, pārvietojoties uz priekšu ar abām kājām.4 gadu vecumā bērni prot staigāt, liekot vienu kāju priekšā otrai pa vingrošanas līdzsvara baļķi, kas ir vismaz pusotru reizi platāks par viņu pēdu.

6 gadu vecumā bērni prot staigāt, liekot vienu kāju tieši priekšā otrai, pa vingrošanas līdzsvara baļķi, kura platums ir vienāds ar viņu pēdas platumu.

Psihomotorā attīstība.

Bērnu psihomotorā attīstība ir balstīta uz ģenētiku, motoriku un psiholoģiskajiem faktoriem.

Ja produkts tiek lietots motorikas attīstīšanas nolūkiem, tas var ietekmēt bērna psihomotoro attīstību.

Motorikas attīstība ietver vairākus galvenos komponentus: ķermeņa uztveri, koordinācijas izjūtu, dinamiskā līdzsvara izjūtu, acu-roku koordināciju, smalkās motorikas prasmes, kā arī orientēšanos laikā un telpā.

Ķermeņa uztvere.

Ķermeņa uztvere parāda, kā bērni redz savu ķermeni. Šī uztvere ļauj viņiem pilnveidot kontroli pār savām kustībām, apzināties savu ķermeni, kā arī vairo pašapziņu. Tā ir balstīta uz pieredzi un darbībām (“ķermenis jūt, ķermenis kustas”), pirms tiek parādīts un apspriests (“ķermeni reprezentē”, personas zīmējums). Jo vairāk bērns kustas, jo labāk viņš pilnveido savu ķermeņa uztveri un jo labāk viņš būs spējīgs kustēties.

Acu-roku koordinācija.

Acu-roku koordinācija ietver kustības, kas ļauj bērniem darboties ar visu ķermeni vai tā daļu: mazuļi šo prasmi attīsta, iepazīstot apkārtējo vidi, savukārt pēc tam izmanto rokas un kājas, lai satvertu lielus objektus un priekšmetus. Vēlāk, uzlabojoties precizitātei, bērns pilnībā kontrolē ikviena pirksta darbību: pieskārieni, pērļošana, rakstīšana.

Orientēšanās laikā un telpā.

Orientēšanās laikā un telpā attiecas uz visu, kas raksturo bērna laika (pirms/pēc, ritmiskas aktivitātes, diena/nakts, sezona u. c.) un telpas (priekšpusē/aizmugurē, virs/zem, pa labi/pa kreisi u. c.) uztveri.

Informācija par lietošanu.

Neuzglabāt tieši uz grīdas. Izmantojiet aizsargpaklāju, lai netiktu sabojāta grīda, kā arī lai pasargātu bērnu no potenciālas savainošanās.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Tērauds; Pamatmateriāls: 100.0% Polipropilēns; Aizsargpārklājums: 50.0% Poliesteris, 50.0% Polietilēns; Putas : 100.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Lietošanas ierobežojumi

Maks. lietotāja svars: 25 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi