Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA / DZELTENA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu futbola produktu dizaineri radīja šos unikālos bultas formas plakanos marķierus, lai jūs varētu marķēt spēles laukumu jebkurā vietā.

PRIEKŠROCĪBAS

Redzamība

Jūsu marķieri spilgto krāsu dēļ ir redzami līdz pat 25 m attālumā.

Izturība

Lokanais materiāls palīdz šiem plakanajiem marķieriem izturēt mīdīšanu.

Vienkārša apgūšana

Bultas forma norāda, kurā virzienā pārvietoties.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Iepazīstinām ar pamata klāstu

Esam vērojuši spēlētājus laukumā un daudz laika veltījuši sarunām ar treneriem, lai saprastu viņu prasības treniņu veidošanā: punktu atzīmēšana uz zemes, māņu kustības utt. Lai šīs prasības apmierinātu, radījām pamata klāstu. Tajā ir pārdomāti, pieejami produkti, kas veic kādu būtisku funkciju (treniņu marķēšana, mērķu radīšana utt.), lai jums palīdzētu rīkot jautrus, efektīvus treniņus visām vecuma grupām. Pamata marķieri sniedz iespēju marķēt laukumu. Sekojiet stāstam.

Mūsu futbola dizaineri skaidro pamata klāsta izskatu

“Vēlējāmies radīt vienkāršu produktu, kas vienmēr ir ticis izmantots sportā. Mērķis bija skatīt citā gaismā priekšmetu, kas nereti tiek uzskatīts par pašsaprotamu. Plakanie marķieri tiek izmantoti visos treniņos. Mēs pievienojām unikālu formu, lai atspoguļotu Kipsta spēcīgo identitāti: pat treniņu marķieri var izskatīties jauki.”

Unikāls dizains praktiskākiem treniņiem

“Lūk, daži piemēri, kā dizains palīdz jūsu treniņu sesijās:

- Vairs nekāda iepakojuma! Plakaniem konusiem ir tikai uzlīme

- To piramīdas forma padara bumbas reakciju reālistiskāku: tā atlec no marķiera sāniem

- Matētā bulta uz konusa norāda, kurā virzienā treniņu laikā doties: nākat vienā pusē un dodaties citā

- Turklāt tos ir viegli nomest zemē ar vienu roku, līdz ar to varat ātri sagatavot treniņus.”

Laukumā testēta uzticamība un izturība

Spēcīgs vizuālais dizains ir svarīgs. Tomēr uzticams, drošs marķieris ir vēl labāks. Lai pārbaudītu, cik pamata konusi ir izturīgi, veicām dažādas nesaudzīgas pārbaudes laukumā. Savstarpēji pazīstamie futbolisti Kipstacademy veltīja ļoti daudz laika, lai pārbaudītu to izturību, nepārtraukti kāpjot uz konusiem.

Dizains un testēšana

“Pamata klāstu 2017. gadā radīja četru personu dizaina komanda, kuri vēlējās treniņus padarīt vienkāršākus un pieejamākus. Klāsts ir testēts laukumā un uzlabots, ņemot vērā treneru atsauksmes:

“Mēs strādājām ar vairākiem treneriem ilgtermiņa testos. Varējām pakāpeniski uzlabot mūsu produktus, piemēram, krāsu un laukuma veidu, vai to izturības līmeni.”

Videi draudzīgs dizains

Vide mums ir ļoti tuva, tāpēc cītīgi izstrādes procesa laikā cītīgi strādājām, lai samazinātu mūsu konusu ietekmi uz vidi. Mēs ne tikai optimizējām materiālu patēriņu un likvidējam iepakojumu, bet arī izvēlējāmies ražot šos marķierus pēc iespējas tuvāk mūsu veikaliem, lai samazinātu transportēšanas izmešus: Portugālē Eiropas veikaliem un Ķīnā Āzijas veikaliem.

Rezultāts ir CO2 emisiju samazinājums par 14%.

Uzlabojiet savus treniņus un izmēģiniet Decathlon Coach

Lietotne Decathlon Coach tika radīta, lai lietotājiem sniegtu iespēju sekot treniņu programmām, ko rakstījuši sertificēti treneri. Papildus skriešanai un iešanai lietotne tagad nodrošina konkrētas futbola treniņu programmas, kas atbalsta un trenē individuālu treniņu sesiju laikā. Lejupielādējiet lietotni bez maksas šeit: https://www.decathloncoach.com/lv/home/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Lai nodrošinātu ilgu kalpošanu, uzglabājiet produktu vietā, kas nav pakļauta sliktiem laika apstākļiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi